30 Eylül Sivasspor Hatayspor canlı izle Bein Sports 2

30 Eylül Sivasspor Hatayspor canlı izle Bein Sports 2
Trendyol Süper Lig'de yeni hafta devam ediyor. Birbirinden iddialı takımların mücadelesinde bugün Sivasspor ile Hatayspor karşı karşıya gelecek. 30 Eylül Sivasspor Hatayspor canlı izle Bein Sports 2 alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Süper Lig'de birbirinden heyecanlı ve çekişmeli maçlar bugün de sürüyor. Dün Gaziantep FK'nın deplasmanda Samsunspor'u yendiği karşılaşma ile başlayan haftada günün ilk randevusu Sivas'ta. Bu sezon istediği sonuçları elde edemeyen Sivasspor evinde geçen hafta Trabzonspor'u 2-0 geriden gelip 3-2 yenerek büyük bir başarıya imza atan Hatayspor'u ağırlayacak. Zorlu sınavı izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. 30 Eylül Sivasspor Hatayspor canlı izle Bein Sports 2 alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Sivasspor Hatayspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'de bugünün ilk seansında oynanacak Sivasspor Hatayspor maçı saat 13:30'da başlayacak. Zorlu karşılaşma Bein Sports 2, TOD TV ve beinconnect.com.tr'den canlı yayınlanacak.

Sivasspor Hatayspor maçı muhtemel 11'leri

EMS Yapı Sivasspor XI: Ali Şaşal | Uğur Çiftçi, Caner, Appindangoye, Burak | Yunus Emre, Charisis, N'jie, Saiz, Emrah | Manaj

Atakaş Hatayspor XI: Erce | Ghoulam, Burak, Kilama, Kamil Ahmet | Görkem, Massanga, Dele-Bashiru, Rivas, Strandberg | Lamkel

Sivasspor Hatayspor maçı öncesi OPTA verileri

● Sivasspor ile Hatayspor arasında oynanan beş Süper Lig maçından (hükmen sonuçlar hariç) üç beraberlik çıkarken, tarafların aldığı birer galibiyet Sivasspor'un ev sahipliği yaptığı üç karşılaşmada geldi.

● Sivasspor bugüne kadar Hatayspor'u konuk ettiği her lig maçında gol atarken (11 gol; 2G 3B 2M), iki galibiyetini de kalesini gole kapatabildiği iki karşılaşmada aldı (Kasım 2021; 4-0 & Ocak 2002; 1-0).

● Son dört Süper Lig maçını kazanamayan Sivasspor (2B 2M), daha uzun bir galibiyet hasretini geçen sezonun ilk sekiz haftasında yaşadı (4B 4M).

● Bu sezon Süper Lig'de henüz mağlup olmayan (2G 4B) ve son karşılaşmada Trabzonspor'u 3-2 yenenHatayspor, üst üste iki galibiyeti en son Ekim 2022'de Volkan Demirel'in görev yaptığı ilk iki maçta aldı (vsSivasspor & Alanyaspor).


● Evinde oynadığı son 14 Süper Lig maçında da gol atan Sivasspor (toplam 19 gol), seyircisi önünde daha uzun bir seriyi en son Mayıs 2019-Haziran 2020 arasındaki 15 karşılaşmalık süreçte yakaladı.

● Deplasmanda çıktığı son iki Süper Lig maçında rakiplerine gol izni vermeyen Hatayspor, lig tarihinde üst üste üç gole kapamalık seriyi sadece bir kez yakaladı (Eylül-Ekim 2021).

● Bu sezon Süper Lig'de en fazla kontratak golü atan iki takım Sivasspor (3) ve Hatayspor (2).


● Sivasspor'un bu sezon Süper Lig'de attığı yedi golün dördünde Samu Saiz'in doğrudan katkısı var (3 gol & 1 asist).

● Bu sezon Hatayspor'un Süper Lig'deki en golcü oyuncusu olan Fisayo Dele-Bashiru (4), geçen sezon Sheffield Wednesday formasıyla çıktığı 33 lig maçında attığı gol sayısını şimdiden yakaladı.

● 2023/24 Süper Lig sezonunda en fazla deplasman golünde payı bulunan iki oyuncudan biri olan Görkem Sağlam (4; Mauro Icardi ile birlikte), bu katkıların tamamını sezonun ilk karşılaşmasında Pendikspor'a karşı yaptı. (1 gol & 3 asist).

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.