31 Ağustos Pazartesi Zuhal Topal'la Sofrada Burçin Çelik Aydın kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri

31 Ağustos Pazartesi Zuhal Topal'la Sofrada Burçin Çelik Aydın kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri
Türkiye'nin en çok izlenen günlük yarışması olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni sezonu bugün başlıyor. İlk haftanın yarışmacıları arasında sezonun açılışını yapacak isim belli oldu. Bugün Burçin Çelik Aydın ve Nevruz Aydın rakibelerini ağırlayacak. Kolları sıvayacak olan ikilinin hedefi birincilik. Peki, 31 Ağustos Pazartesi Zuhal Topal'la Sofrada Burçin Çelik Aydın kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.

FOX TV'nin sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni sezonu bugün başladı. Güzel sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen programda birincilil mücadelesi bir kez daha nefes kesecek. 400 bölümü geride bırakan ve her geçen gün daha da fazla izleyici kitlesine ulaşan yarışmada hünerlerini sergileyecek olan ilk yarışmacı Burçin Çelik Aydın. Kayınvalidesi Nevruz Aydın ile belirledikleri menü ile mutfağa girecek olan ikili en çok puanı alabilmek adına çaba gösterecek. Peki, 31 Ağustos Pazartesi Zuhal Topal'la Sofrada Burçin Çelik Aydın kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.
 

Zuhal Topal'la Sofrada Burçin Çelik Aydın kimdir?

FOX ekranlarında yayınlandığı bölümlerle nefes kesen bir heyecana ve tartışmaya sahne olan Zuhal Topal'l Sofrada'da 3. sezon ilk yarışmacısı Burçin Çelik Aydın  25 yaşında. 3 yıllık evli ve 1 çocuk annesi. Hazır cevap ve asabi. Yemeklerine çok güveniyor. Instagram hesabı @bburcincelik'tir.

 

Zuhal Topal'la Sofrada 421. bölüm fragmanı

Burçin Çelik Aydın ve kayınvalidesi Nevruz Aydın'ın yarışacağı 31 Ağustos 2020 Pazartesi Zuhal Topal'la Sofrada 421. bölüm fragmanı haberimizde yer almıştır. Yeni sezonun ilk bölümünde büyük bir coşku yaşanacak. Birbirinden iddialı beş gelin ve kayınvalide tanıtılıyor. Pazartesiden itibaren lezzet savaşı verilecek. Kayınvalideler ve gelinler hakları olan puanları almak istiyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Burçin Çelik Aydın

 

Burçin Çelik Aydın hangi yemekleri yaptı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın 3. sezonunda mutfağa girecek ilk isim olan Burçin Çelik Aydın yemekleri hem kendi hem de yarışmanın kaderini belirleyecek. Alacağı fazladan her puanın kilit noktası yapacağı yemekler ve hazırlayacağı menü. Sunumlarıyla da hem Zuhal Topal hem de kayınvalidelerden tam not almak amacında olan Burçin Hanım'ın menüsü haberimize ekleyecek.

Zuhal Topal'la Sofrada Nevruz Aydın

 


Burçin Çelik Aydın kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

İlk gün yarışacak olan Burçin Çelik Aydın'ın puanları merakla bekleniyor. Yeni sezonun ilk bölümü olmasıyla birlikte ekstra bir sabırsızlık söz konusu. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz.

Zuhal Topal'la Sofrada Burçin Çelik Aydın ve kayınvalidesi Nevruz Aydın kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Sultan Dinç ve kayınvalidesi Ayşe Dinç kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Suna Çetinkaya ve kayınvalidesi Necla Çetinkaya kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Özlem Nida Çoğalmış ve kayınvalidesi Selma Çoğalmış kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Ayça Bağcı ve kayınvalidesi Nilgün Takır kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.