31 Mayıs Salı Gelin Evi Armağan kaç puan aldı?

31 Mayıs Salı Gelin Evi Armağan kaç puan aldı?
SHOW TV ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Gelin Evi'nde yeni hafta tüm hızıyla sürüyor. Dün başlayan yeni maratonun ilk gününde Feyza Biray misafirlerini ağırlamış ve puanlarını almıştı. Bugün ise sıra Armağan'a geldi. Güzel gelinin özellikle mutfağı ve yatağı konusunda nasıl bir tercih ile seyircilerin karşısına çıkacağı merak ediliyor. İzleyiciler gün sonundaki puanları da sabırsızlıkla bekliyor. Peki, Armağan kaç puan aldı? 31 Mayıs Salı Gelin Evi puanları haberimizde.

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen SHOW TV'de yeni bir gün daha başlıyor. Beş yarışmacının kendi sırasında evini rakipleri ve Aslı Hünel'e açarak puanlarını aldığı formatta dün ilk olarak Feyza yarışmıştı. Sert eleştiriler de alan güzel gelinin ardından bugün ise sıra Armağan'ın. İkinci günde de yine gerginlikler eksik olmayacak ancak eğlence de sonuna kadar yaşanacak. Peki, Gelin Evi 30 Mayıs 2022 puan tablosu açıklandı mı? Armağan kaç puan aldı? İşte tüm detaylar…


 


Gelin Evi 31 Mayıs Salı puanları

Gelin Evi'nde 31 Mayıs Salı puanları izleyicileri sabırsızlandırıyor. Sebebi dün Feyza ile sık sık tartışmaya giren Armağan'ın nasıl bir eve sahip olduğu. Güzel yarışmacının alacağı puanlarla birlikte hem dünkü rakibine hem de kendisinden sonra yarışacak gelinlere gözdağı vermesi gerekiyor. Ayrıca Aslı Hünel'in de beğenisini kazanması önemli kriter olacak. Gelin Evi'nin 31 Mayıs 2022 Salı günü ekrana gelen yeni bölümünde Armağan yarıştı. Yeni haftanın ilk gününde yarışan Armağan'ın rakiplerinden aldığı puanlar haberimize eklenecek.

Nur Gölge:
Neşe Çelik:
Feyza Biray:
Saranur Avcı:
Aslı Hünel:


Gelin Evi Armağan

Gelin Evi Armağan


 

Gelin Evi saat kaçta ve hangi kanalda?

Yayın hayatında 1000 bölüme doğru giden Gelin Evi hafta içi her gün beş yarışmacının katılımı ile SHOW TV'de yayınlanıyor. Gelinler çeyizlerinden mutfak takımlarına, yatak odalarından dekorasyonlarına kadar pek çok konuda puanlanıyor. Program saat 12.00'de başlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.