4 Ekim Gelinim Mutfakta puanları! Kim birinci oldu?

4 Ekim Gelinim Mutfakta puanları! Kim birinci oldu?
 DAMGA Editörü
Kanal D'nin sevilen programı Gelinim Mutfakta, yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Günün kazananı merak konusu. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Detaylar...

Milyonların ekran başına kilitlendiği Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Dört gelinin mutfakta, dört kayınvalidenin ise odasında ve puanlamada yarıştığı programdaki rekabet nefes kesecek. Bugün hazırlanacak ballı mahmudiye sonrasında oluşacak sıralama ile birlikte kazanan takım da belli olacak. İzleyemeyenler, kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler puanlar üzerinden internette sorgulamada bulunarak zafer yaşayan ismi öğrenmeye çalışıyor. Peki, 4 Ekim Gelinim Mutfakta puanları! Kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

"Arkadaşıma iş arıyorum" dedi, ortalık karıştı

Bugün yayınlanacak olan bölümde kıyamet kopacak. Tuğba, Gizem için "Arkadaşıma iş arıyorum. Tecrübesi yok. 30 yaşında. Ofiste getir götür işlerine de bakabilir" diye bir video paylaştı. Bunun ardından Gizem de "Sen benim tecrübesiz olduğumu nereden çıkardın?" sorusuyla çıkıştı. Gün finalinde ise kayınvalidesi, Tuğba'dan bunu yapmasını kendisinin istediğini söyleyince herkes şaşırdı.

Gelinim Mutfakta güncel puan durumu

Dün yayınlanan bölümde Yeşim adeta şov yaptı. 23 puanla neredeyse kusursuz bir bölüm geçirdi. En yakın rakibi Tuğba ise 11 puanda kaldı Özlem 9, Gizem ise 8 puanla günü tamamladı. Yeşim ikinci gününde çeyrek altını kazanmayı başardı.

Gelinim Mutfakta güncel puan durumu

Bugün ekranlara gelecek mücadelede de kıran kırana bir çekişme yaşanacak. Herkes kendisine verilen sürede birincilik için yarışacak ve tatlısını hazırlayacak. Ardından puanlamalar yapılarak sıralama oluşturulacak. Kazanan ise çeyrek altını yakasına takacak. Açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Yeşim: 9 + 23 = 32
Tuğba: 17 + 11 = 28

Özlem: 17 + 9 = 26
Gizem: 8 + 8 = 16

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.