4 Eylül Cuma Zuhal Topal'la Sofrada Ayça Bağcı ve Nilgün Takır kaç puan aldı? Yemekleri ve menüsü

4 Eylül Cuma Zuhal Topal'la Sofrada Ayça Bağcı ve Nilgün Takır kaç puan aldı? Yemekleri ve menüsü
Yeni sezon bölümleri ile FOX TV ekranlarına bomba gibi bir geri dönüş yapan Zuhal Topal'la Sofrada'nın ilk haftası sona eriyor. Birbirinden iddialı beş gelin ve kayınvalidenin mücadelesinde son gün. Hünerlerini sergileyecek isimler ise Ayça Bağcı ve kayınvalidesi Nilgün Takır. İkilinin elde edeceği puanlar kritik rol oynayacak. Peki, 4 Eylül Cuma Zuhal Topal'la Sofrada Ayça Bağcı ve Nilgün Takır kaç puan aldı? Yemekleri ve menüsü haberimizde yer alıyor.

Öğle sonrasında Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olmayı başaran ve yeni sezonda da adından söz ettiren Zuhal Topal'la Sofrada'nın ilk haftasında son güne gelindi. İlk dört gelin ve kayınvalidenin marifetlerini sergilemek üzere mutfağa girdiği programda bugün son performans sergilenecek. Kendisinden önce yarışan takımları geride bırakmak isteyen Ayça Bağcı ve kaynanası Nilgün Takır'ın hem ocak başındaki hem masadaki hem de vereceği piskolojik savaşı haftanın kazananını belirleyecek. Peki, 4 Eylül Cuma Zuhal Topal'la Sofrada Ayça Bağcı ve Nilgün Takır kaç puan aldı? Yemekleri ve menüsü haberimizde yer alıyor.

 

Zuhal Topal'la Sofrada Ayça Bağcı ve Nilgün Takır kimdir?

Yeni sezonun beşinci, Zuhal Topal'l Sofrada'nın 425 .bölümünde boy gösterecek olan gelini Ayça Bağcı 10 yıllık evli. 2 çocuk annesi. Göçmen gelini olan güzel yarışmacı güler yüzlü ve kıskanç. Gelini Ayça Hanım ile yarışmaya katılan Nilgün Hanım ağzına acı sürmüyor. Boyunu posunu göstermeyi seviyor. Gelin ve kayınvalide 'Ödül bizim' diyor.

 

Zuhal Topal'la Sofrada 425. bölüm fragmanı

Ayça Bağcı ve kayınvalidesi Nilgün Takır'ın yarışacağı 4 Eylül 2020 Cuma Zuhal Topal'la Sofrada 425. bölüm fragmanı haberimizde yer almıştır. Yeni sezonun beşinci bölümünde büyük bir coşku yaşanacak. Birbirinden iddialı beş gelin ve kayınvalide tanıtılıyor. Pazartesiden itibaren başlayan lezzet savaşı bugün devam edecek. Kayınvalideler ve gelinler hakları olan puanları almak istiyor. Bir final bölümü daha tartışmasız geçmeyecek! Ayça Bağcı'nın kayınvalideleri karşılamaması tepki ile karşılandı. 15 bin liranın sahibi açıklanacak. Hepsi ve dah fazlası bugün FOX TV'de.

 

Zuhal Topal'la Sofrada puan durumu

Yarışmanın ilk iki gününde yarışan Burçin Aydın Çelik 30, Suna Çetinkaya ise 22 puan almıştı. Böylelikle ilk elenen isim Suna Hanım olmuştu. Çarşamba kollarını sıvayarak mutfağa giren Sultan Dinç 26 puanda kalarak 15 bin liralık ödüle veda etti. Dün de Özlem Nida Çoğalmış Burçin Aydın Çelik'i geride bırakamadı ve 28 puanda kaldı. Eğer Ayça Bağcı 15 bin lirayı kazanmak istiyorsa en az 31 puan alması gerekiyor. Aksi takdirde Burçin Hanım yarışmayı kazanacak.
 

Zuhal Topal'la Sofrada Burçin Çelik Aydın ve kayınvalidesi Nevruz Aydın kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Sultan Dinç ve kayınvalidesi Ayşe Dinç kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Suna Çetinkaya ve kayınvalidesi Necla Çetinkaya kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Özlem Nida Çoğalmış ve kayınvalidesi Selma Çoğalmış kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Ayça Bağcı ve kayınvalidesi Nilgün Takır kimdir?


Ayça Bağcı kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Son gün yarışacak olan Ayça Bağcı'nın puanları merakla bekleniyor. Yeni sezonun beşinci bölümündeki puanlama da merakla bekleniyor.. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz.

 

Ayça Bağcı hangi yemekleri yaptı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın 3. sezonunda mutfağa girecek yeni isim olan Ayça Bağcı yemekleri hem kendi hem de yarışmanın kaderini belirleyecek. Alacağı fazladan her puanın kilit noktası yapacağı yemekler ve hazırlayacağı menü. Sunumlarıyla da hem Zuhal Topal hem de kayınvalidelerden tam not almak amacında olan Ayça Hanım'ın menüsü haberimize ekleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.