5 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları! Pınar kaç puan aldı?

5 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları! Pınar kaç puan aldı?
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Bugün Pınar yarışacak ve yemeklerini hazırlayacak. Peki, Pınar kaç puan aldı? 5 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları haberimizde.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de heyecan devam ediyor. Pazartesi Merve ile başlayan, Hassan ve Mediha ile devam eden haftada bugün Pınar yarışacak. Her anı lezzet dolu ve bir o kadar da eğlenceli programda gözler güzel yarışmacıya çevrildi. Hazırlayacağı yemeklerle birinciliği elde etmeye çalışacak olan genç diyetisyenin performansı sabırsızlıkla bekleniyor. İzleyiciler de gün sonunun nasıl geldiğini öğrenmek üzere araştırmalarda bulunuyor. Peki, Pınar kaç puan aldı? 5 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları haberimizde yer almaktadır.

Benden 3 puan alırsınız!

Bugün mönünsüyle 75 bin lirayı evine götürmek isteyen Pınar'a eleştiriler de geliyor. Fragmanda Turhan yine güne damga vuracak gibi gözüküyor. Deneyimli yarışmacı, tavırları ile bir kez daha güldürdü. Et yemeğinde ise "Benden 3 puan alırsınız" dedi. Pınar ise "Allah razı olsun" dedi. Turhan bunun üzerine "Merak etmeyin o kadar cömert değilim" cevabını verdi.

Pınar kaç puan aldı?

Her rakibi gibi yemekleriyle puan savaşı verecek olan Pınar'ın gün sonunda alacağı puanlar kaderini belirleyecek. Oldukça iddialı ve renkli bir kimlik ortaya koyan genç yarışmacının puanları da merakla öğrenilmek isteniyor. Gün sonunda aldığı puanlar haberimize eklenecektir.

Turhan:
Hassan:
Merve:
Mediha:
Zuhal Topal:

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar Dağhan kimdir?

Hem kendisini Türkiye'ye kanıtlamak hem 75 bin lirayı kazanmak hem de diyetisyenlik mesleği ile fark yaratmak isteyen Pınar Dağhan evli. Aslen Gaziantepli. 28 yaşında. Ondokuz Mayıs Üniversitesi mezunu. Bakırköy'de kendisine ait merkezde danışanlarına hizmet veriyor. Hazırlayacağı yemekler ve mönüsü merakla bekleniyor. Sağlıklı ve bir o kadar da lezzetli tariflerle seyircilerinin karşısına çıkması konusunda beklentiler yüksek. Instagram hesabı @diyetisyenintabagi'dır. Burada binlerce kişi tarafından takip edilmektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.