6 Ekim Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi?

6 Ekim Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi?
 DAMGA Editörü
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta, yeni bir haftayı daha noktalıyor. Dört takımın amansız rekabetini sonlandıracağı bölümde gözler kazanacak ve elenecek takıma çevrildi. 6 Ekim Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? Detaylar...

Dört gelinin mutfakta, kayınvalidelerin ise odalarında büyük bir rekabet içine girdiği Gelinim Mutfakta, Kanal D ekranlarındaki yerini alıyor. Her anı büyük bir keyifle izlenen ve birincilik için büyük çaba gösterilen programda gözler finale çevrildi. Herkes kazanacak ismi merakla bekliyor çünkü puanlar birbirine çok yakın. 2 puanla altınların gideceği adres değişebilir. Özlem mi Yeşim mi Tuğba mı? Milyonlar bu ana kilitlendi. Son sözü Nursel Ergin söyleyecek. Diğer yandan bir takım da elenme üzüntüsüyle programa veda edecek. Peki, 6 Ekim Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta güncel puan durumu

Bugün yayınlanacak olan yeni bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitleyecek olan Gelinim Mutfakta'da güncel puan durumunu herkes merak ediyor. Son bölümde Tuğba aldığı 22 puanla birlikte tüm rakiplerini geride bırakmıştı. Diğer yarışmacılar ise toplamda 23 puan almıştı. Fark buradan daha net anlaşılabilir. Bu durum iki yarışmacının arasındaki farkı 2'ye kadar indirdi. Bugün sergileyecekleri performans sonrasında kazanan açıklanacak. Tuğba 55, Yeşim ise 53 puanda. Ancak Özlem 58 puanla ilk sırada.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Gelin tatlısı ile birinci olmaya çalışacak dört yarışmacı arasından üçü birincilik adayı. 58 puandaki Özlem rakiplerine istinaden 2 puan avantajla son güne başlayacak. Tuğba Özlem'e en az 3 puan fark atmak zorunda. Yeşim ise en geriden geliyor. Onun da rakibinden 6 puan fazla alması gerekiyor. Kıran kırana bir mücadele sonunda altın bilezikler sahibini bulacak. 6 Ekim Cuma Gelinim Mutfakta Puanları açıklandıktan sonra kazanan isim haberimize eklenecektir.

Gelinim Mutfakta'da kim elendi?

Hafta finalinin nefes keseceği Gelinim Mutfakta'da kazanan kadar elenecek yarışmacılar da büyük önem taşıyor. Şu an sıralamanın en alt sırasında 29 puanlı Gizem ve kayınvalidesi bulunuyor. 25 puan alsalar dahi 54'e ulaşıyorlar. Eğer 53 puanlı Yeşim diskalifiye olur veya 0 çekerse Özlem'in geçme ihtimali var. Bu da imkansıza yakın. Farklı bir karar alınması halinde yine yarışmada kalabilir ancak 3 yarışmacı da oldukça iddialı ve uzun süre burada kalmak amacında. Elenmesi neredeyse kesin gözüken Özlem bugün programa veda edebilir. Sonuçlar belli olunca haberimize ekelencektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.