8 Aralık Çarşamba Müge Anlı ile Tatlı Sert izle | ATV canlı yayın, Youtube ve tekrar izle

8 Aralık Çarşamba Müge Anlı ile Tatlı Sert izle | ATV canlı yayın, Youtube ve tekrar izle
Türkiye'nin en iyi sabah kuşağı programı olarak sürdürdüğü yayın hayatında birçok olayı işlemeyi sürdüren Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümüyle ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden çarpıcı konuların ele alındığı yapımda yaşanılacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Aralık Çarşamba canlı izle seçenekleri ve Müge Anlı son bölüm tek parça, full ve Youtube izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Faili meçhul olaylar ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...Türkiye'nin en başarılı sunucularından biri olan Müge Anlı yine çok sayıda konuğu ağırladığı yayınında önemli ipuçlarına ulaşmak ve olayları çözmek adına mesai harcayacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı'ya bir ödül daha,''Yılın En İyi Gündüz Kuşağı Programı'' Müge Anlı, bugün 3 gencimizin aramızda olduğunu, İstanbul Üniversitesi’nden geldiklerini, 2014-2015 yıllarında kurulan Altın 61 tarafından Yılın en iyi gündüz kuşağı ödül aldığını söyledi. Serkan Kıyak'ın eşi geri dönecek mi? Müge Anlı, Zehra Hanım ile konuştuklarını, “Gökhan’ı seviyorum, onunla beraberim. Eşim ile severek evlenmedim, zorla oldu, yüzünü bile görmek istemiyorum” dediğini, zaten çocuğunu da almak istemediğini dile getirdi. Ayşe Hanım da kızını evlatlıktan reddettiğini vurguladı. Canlı yayında koruma altına alındı. Sevda Kılıç'ın yeni başlangıcı... Sevda Kılıç, ailesinin yanında. Sevda Hanım, dünyanın en güzel anının bu olduğunu, bir daha ailesini üzmeyeceğini söylerken Hamdiye Hanım umudunu kaybetmişken Müge Anlı’nın “Ben kızını bulacağım” demesinin kendisine umut olduğunu dile getirdi. Sevda Hanım bugün kendisinin yeni hayatının ilk günü olduğunu, doğum günü olduğunu söyledi, pasta kesildi. Hem altınlarından hem kocasından oldu. Müge Anlı, normal bir adamın da akrabası evde yokken neden kadının evine gittiğini, kendisinin de en yakın arkadaşının evine gidince evde kocasının olduğunu görse kendisinin de girmeyeceğini, o zaman bu işin içinde Ayşe Hanım’ın da olduğunu belirtti. Emine Hanım’ın eşi Osman Bey telefon hattında, Osman Bey, bebeğini görmediğini, görmek de istemediğini, çocuk kendisiyse çocuğun nafakasını vereceğini ama her şeyin bittiğini söyledi. Faili meçhul olaylar ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor... Sizler de yorumlarınızı yazabilir ve olayları değerlendirebilirsiniz.

müge anlı erdal özkaya fetö

müge anlı'ya fetö şoku




Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Aralık Çarşamba izle 

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı stüdyoya gelen konuklarına yardımcı olmayı sürdürüyor. Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkan Anlı, bugün de dopdolu bir gündemle karşımızda olacak. ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programını internetten www.atv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.

Müge Anlı'nın programına son dönemde damga vuran olayları aşağıdaki görsellere tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.
 

büşra uçun

ecrin



mevlüt yılmaz



menzure soylu bahar bartık

menzure soylu bahar bartık




hanife çiçekçi



müge anlı hanife çiçekçi



kardelen bucak



ayten hüseyinova



küçükçekmece 5 yaşındaki kıza taciz iddiası



necla metin büyükşen



ali gölve



müşra nehircan



tony back müge anlı




dilek şevik



monique witteman



hasan konuşuk



engin karakollu arif karakollu itiraf



palu ailesi

nur mehmet pehlivan



gamze tibet



mehmet nur pehlivan



gamze tibet müge anlı



nur mehmet pehlivan müge anlı silivri define



zekai turhal cinayet



ŞABAN EROĞLU MÜGE ANLI



tuza köpek vahşeti



hüseyin aslan müge anlı



murat güneş kiralık katil



monique witteman








asım bayram cinayeti



müge anlı asım bayram




asım bayram



Asım Bayram'ın kaybıyla Ferluga Hanım'ın bilgisi var mı? Şoke eden şüpheler



gülay palta











abdullah gazi akbıyık



abdullah gazi akbıyık



abdullah gazi akbıyık



tuba sarıkülçe




müge anlı feride ercan hikmet yalçınkaya

seher okusal mevlüt okusal



mustafa vatan

mehmet selim kaymaz



damla gündüz müge anlı ile tatlı sert

çiğdem çakırer



müge anlı çiğdem çakırer




Hakem Nursena Haşlaman'ın ailesi kim? Müge Anlı onu arıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.