Akrep 12. bölüm tek parça STAR TV izle | Akrep 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Akrep 12. bölüm tek parça STAR TV izle | Akrep 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı
STAR TV'de yayınlanan ve her hafta izleyicilerini ekran karşısına kilitleyen Akrep'te yeni bir bölüm daha başlıyor. Dizinin ekranlara gelen son bölümünde gözler bir sonraki bölüme çevrilmişti ve herkes sabırsızlıkla bugünü bekliyordu. Yaşanacaklar da merakla araştırılıyor ve öğrenilmek isteniyor. Akrep 12. bölüm full tek parça HD izle seçenekleri haberimizde. Ayrıca Akrep 13. bölüm fragmanı da detaylarda yer alıyor... İyi seyirler dileriz.

STAR TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü önemli gelişmelere sahne olan Akrep'da heyecan giderek artıyor. Son bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Akrep 12. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Akrep 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada. Dizi hakkındaki yorumlarınızı aşağıdaki mesaj kısmından bizlere iletebilirsiniz.


 


Akrep 12. bölüm özeti

Aras’ın cinayeti Ferda’nın işlediği yönündeki ifadesinin ardından Merve’nin annesinin dolabında bulduğu parayı polise teslim etmesi üzerine, oklar yeniden Ferda’ya çevrilir. Polisin araştırması neticesinde Ferda tutuklanır ve cezaevine gönderilir.  Kızının ölümünün intikamını alan Perihan Emgen, bununla yetinmeyip Merve’yi de yanına alarak Ferda’ya son darbeyi vurur. Ayşem, Ferda’nın avukatı olmayı kabul ederken; Merve onun annesine yardım etmesine tepkiyle yaklaşır. İpek ve Şahin’in evlilik haberi konağa bomba gibi düşer. Şahin, İpek’le evlenebilmek için tüm ailesini karşısına almayı göze alır. Duru ise aldığı bir haber sonucunda tüm hayatını etkileyecek büyük bir karar vermek zorunda kalır. Hapishanede sıkıntılı günler geçiren Aras, İpek’in evlilik kararına çok şaşırsa da Şahin’e verdiği söze de saygı duyar. Aras’a olan öfkesi bir türlü dinmeyen Duru ise Aras’ı ziyareti sırasında söyledikleriyle Aras’a büyük bir şok yaşatır. 


STAR TV Akrep 12. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Akrep 12. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Akrep'in 12. bölümünü showtv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Akrep 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

STAR TV'nin fenomen dizisi Akrep'in 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa showtv.com.tr ve STAR TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.