Anadolu Efes Real Madrid canlı izle Euroleague final BeIN SPORTS haber izle

Anadolu Efes Real Madrid canlı izle Euroleague final BeIN SPORTS haber izle
Basketbolda Avrupa'nın 1 numaralı kulüp organizasyonu Euorleague'de tarihi bir akşam daha yaşanacak. Uzun süredir adını finale yazdıran Türk takımlarından biri yine başarılı olabilmek adına sahadaki yerini alacak. Olympiacos'u son saniye üçlüğü ile deviren Anadolu Efes, ikinci kupası için bugün Real Madrid karşısına çıkacak. Ergin Ataman ve öğrencileri salondan galip ayrılarak hem Türkiye'ye bir zafer yaşatmak hem milyonları sevindirmek hem de müzeye yeni kupa götürmeyi hedefliyor. Parkedeki bu önemli mücad

Basketbolda Avrupa'nın 1 numaralı kulüp organizasyonu Euorleague'de tarihi bir akşam daha yaşanacak. Uzun süredir adını finale yazdıran Türk takımlarından biri yine başarılı olabilmek adına sahadaki yerini alacak. Olympiacos'u son saniye üçlüğü ile deviren Anadolu Efes, ikinci kupası için bugün Real Madrid karşısına çıkacak. Ergin Ataman ve öğrencileri salondan galip ayrılarak hem Türkiye'ye bir zafer yaşatmak hem milyonları sevindirmek hem de müzeye yeni kupa götürmeyi hedefliyor. Parkedeki bu önemli mücadeleyi seyretmek isteyenler de yayın bilgilerini öğrenmek amacıyla araştırmalarda bulunuyor. Anadolu Efes Real Madrid canlı izle alternatifleri haberimizde.


 

Anadolu Efes Real Madrid maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Rodrigue Beaubois, Shane Larkin, Bryant Dunston, Adrien Moerman, Carl Singleton, Vasilije Micic gibi yıldızlara sahip olan Anadolu Efes'in finalde kupayı kazanmak adına çıkacağı Real Madrid maçı saat 20:00'de başlayıp beIN SPORTS'tan canlı yayınlanacak.


anadolu efes real madrid


 

Anadolu Efes Real Madrid beIN SPORTS Canlı İzle

İki güçlü takımı karşı karşıya getirecek Euroleague finalinde kozlarını paylaşacak Anadolu Efes ve Real Madrid'i izlemek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. beIN SPORTS Haber'de yayınlanacak karşılaşmanın yayın bilgileri belli oldu. Digiturk ve beIN Connect uygulamalarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.