Apartmanlar Yarışıyor Ajda Zümrüttaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Apartmanlar Yarışıyor Ajda Zümrüttaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Ümit Kantarcılar'ın sunumuyla ekranlara gelen ve dün ikinci haftası başlayan Apartmanlar Yarışıyor'un yeni yarışmacıları belli oldu. Programda hünerlerini sergileyecek isimlerden biri de Ajda Zümrüttaş. Güzel yarışmacı ekranda gözüktüğü andan itibaren ilgi odağı haline geldi. Peki, Apartmanlar Yarışıyor Ajda Zümrüttaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Ümit Kantarcılar'ın sunumuyla ekranlara gelen ve dün ikinci haftası başlayan Apartmanlar Yarışıyor'un yeni yarışmacıları belli oldu.  Programda hünerlerini sergileyecek isimlerden biri de Ajda Zümrüttaş. Güzel yarışmacı ekranda gözüktüğü andan itibaren ilgi odağı haline geldi. Peki, Apartmanlar Yarışıyor Ajda Zümrüttaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Apartmanlar Yarışıyor Ajda Zümrüttaş kimdir?

Bu hafta 15 bin lirayı kazanmak için yarışacak olan Ajda Zümrüttaş 42 yaşındadır. Evli ve iki çocuk annesidir. Karadenizlidir. Gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi çok seviyor. Porgramda da oldukça iddialı. Instagram hesabı @ajda_zumruttas'tır.

Apartmanlar Yarışıyor Ajda Zümrüttaş
Apartmanlar Yarışıyor Ajda Zümrüttaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.