Apartmanlar Yarışıyor Seyhanlar takımı kimdir? Bilal Apuhan, Nuriye Atalay ve Fatma Gözüküçük

Apartmanlar Yarışıyor Seyhanlar takımı kimdir? Bilal Apuhan, Nuriye Atalay ve Fatma Gözüküçük
TV8'in sevilen yarışması Apartmanlar Yarışıyor'de yeni bir hafta başladı ve takımlar açıklandı. Lezzet diyarı Adana'da yaşanan heyecanda Seyhanlar takımını üç isim temsil edecek. Peki, Apartmanlar Yarışıyor Bilal Apuhan, Nuriye Atalay ve Fatma Gözüküçük kimdir? İşte detaylar...

Ümit Kantarcılar'ın sunumuyla ekranlara gelen ve birbirine rakip iki apartmanda üçer kişilik takımları ağırlayan Apartmanlar Yarışıyor'da yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Kebabın, şirdanın, mumbarın, bici bicinin ve daha birçok yemeğin başkenti Adana'da yapılan yayınlarda iki takımda altı yarışmacı büyük ödül için yarışıyor. Takımlardan birinin adı Seyhanlar olarak açıklandı. Ekibin üyeleri ise Bilal Apuhan, Nuriye Atalay ve Fatma Gözüküçük oldu. Peki, Apartmanlar Yarışıyor Bilal Apuhan, Nuriye Atalay ve Fatma Gözüküçük kimdir? İşte detaylar...
 


Apartmanlar Yarışıyor Bilal Apuhan kimdir?

47 yaşında olan Bilal Bey aslen Adnalı. Ses sanatçılığı yapıyor. Yanık sesini yıllardır yediği acılı yemeklere bağlıyor. Takımın en iddialı ve neşeli üyesi olduğunu söyledi.

Apartmanlar Yarışıyor Bilal Apuhan

 

Apartmanlar Yarışıyor Nuriye Atalay kimdir?

Takımın en deneyimli üyesi olan Nuriye Hanım 57 yaşında. 3 çocuk annesi ve evli. 31 sene önce gelin geldiği Adana'da birincilik istiyor. Büyük ödül için mutfakta harikalar yaaratmak amacında.

Apartmanlar Yarışıyor Nuriye Atalay

 

Apartmanlar Yarışıyor Fatma Gözüküçük kimdir?

Seyhanlar takımının en geç yarışmacısı Fatma Hanım 38 yaşında. 2 çocuk annesi ve ev hanımı. Sakatat ve hamur işlerinde uzman olduğunu söyleyp takımına bu yönde katkı vereceğini ifade etti. Enerjisi ve sivri dili ile yarışmada birincilik istiyor.

Apartmanlar Yarışıyor Fatma Gözüküçük

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.