Arap Kadri ve Tarzan filmi Netflix’te var mı, hangi platformda, ne zaman çıkacak, nasıl izlenir, konusu ne, nerede çekildi?

Arap Kadri ve Tarzan filmi Netflix’te var mı, hangi platformda, ne zaman çıkacak, nasıl izlenir, konusu ne, nerede çekildi?
Son dönemin merakla beklenen sinema filmleri arasında yer alan Arap Kadri ve Tarzan filminin ne zaman vizyona çıkacağı ve nasıl seyredileceği merak ediliyor?

Başrollerinde Necip Memili, Zeynep Çamcı ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın rol aldığı Arap Kadri ve Tarzan filmi sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Yapımın sinemada mı vizyona gireceği yoksa dijital platformlardan birinde mi yayınlanacağı merak konusu olurken, Arap Kadri ve Tarzan’ın oyuncu kadrosu, konusu ve nerede çekildiği de merak ediliyor? Peki Arap Kadri ve Tarzan filmi hangi platformda, Netflix’e gelecek mi, vizyon tarihi ne, nasıl izlenir? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Arap Kadri ve Tarzan nasıl izlenir, ne zaman çıkacak?

Karikatürden uyarlama film olarak ekranlara gelmeye hazırlanan Arap Kadri ve Tarzan filmi sinemalarda vizyona girmeye hazırlanıyor. Beyaz perdede vizyona girecek olan filmin daha sonra dijital platformlarda yayınlanıp yayınlanmayacağı ise henüz bilinmiyor.

1674377.jpg

Arap Kadri ve Tarzan filmi ne zaman vizyona giriyor?

Sinemada yerli yapım izlemek isteyen film tutkunlarının merakla beklediği Arap Kadri ve Tarzan filmi 19 Nisan 2024 Cuma günü vizyona girecek.

Arap Kadri ve Tarzan filminin konusu ne?

Tekin Aral’ın yazdığı, Latif Demirci’nin çizgileriyle hayat verdiği 1970 ve 1980’li yıllarda Fırt Dergisi’nde yayımlanan "Arap Kadri ve Tarzan" karikatürlerinden beyaz perdeye uyarlanan Arap Kadri ve Tarzan filminin konusu şöyle: Filmde, ormanda yaşayan halk, artık dayanılmaz bir hal alan susuzluk sorunuyla karşı karşıyadır. Bunun için çözüm arayan Tarzan ile çözüm aramayan Arap Kadri ise liderlik çatışması içindedir. Arap Kadri özgürlüğüne düşkün, kural tanımaz bir yapıdadır. Şehir yaşamından bıkmış ve ormanın derinliklerinde yaşamayı tercih eden bu renkli karakter, karşılaştığı bu düzenli yaşama da karşıdır. Arap Kadri’nin varlığından haberdar olmadığı kızının ormana gelmesi ve evlilik yolunda ilk adımı atarken babasının yanında olmasını istemesiyle birlikte kahramanlara İstanbul yolu gözükür.

651d048386b245244c9dd3f5.webp

Arap Kadri ve Tarzan filmi oyuncu kadrosu

İddialı kadrosu ile dikkat çeken Arap Kadri ve Tarzan filminin oyuncuları arasında; Necip Memili, Ahmet Mümtaz Taylan, Zeynep Çamcı, Melis İşiten, Yalçın Hafızoğlu, Birgül Ulusoy, Neslihan Yeldan, Taner Turan, Cem Zeynel Kılıç, Hira Koyuncuoğlu, Eda Özel, Yaşar Karakulak ve Sinan Bengier bulunuyor.

arap-kadri-850x504.png

Arap Kadri ve Tarzan filmi künye

19 Nisan’da sinemalarda yerini alacak olan Arap Kadri ve Tarzan filminin yönetmenliğini Emre Kavut üstlendi. PH7, DMC ve NetD ortak yapımı olan filmin senaryo yazarlıklarını ise Volkan Öge ve Ömer Fikret Şen yaptı.

arap-2.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.