Arda'nın ilk maçı Real Madrid Mallorca canlı takip et! Maç saat kaçta ve hangi kanalda

Arda'nın ilk maçı Real Madrid Mallorca canlı takip et! Maç saat kaçta ve hangi kanalda
Fenerbahçe'den transfer olduktan sonra sakatlık nedeniyle henüz forma giyemeyen Arda Güler, Real Madrid'deki ilk maçına çıkıyor. Real Madrid Mallorca maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Bu sezonki performansıyla La Liga'yı sallayan Real Madrid, Arda Güler'in ilk kez kadroya alındığı maçta Mallorca'yı ağırlıyor. Başkent temsilcisi evinde oynayacağı zorlu karşılaşmada rakibini yenerek liderliğini sürdürmek isterken yıldız futbolcu da artık açılışı yapmak amacında. Kritik sınav Türkiye'de de binlerce kişiyi ekran başına kilitleyecek. Real Madrid Mallorca maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Real Madrid Mallorca maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

La Liga'da bu akşam oynanacak olan Real Madrid Mallorca maçı 21.15'te başlayacak. Arda Güler'in sonradan girmesi beklenen karşılaşma S Sport ve S Sport Plus'tan canlı yayınlanacak.

Real Madrid Mallorca maçı öncesi istatistikler

  • Mallorca'ya rakip olduğu son La Liga maçını 1-0 kaybeden Real Madrid, bu rekabette üst üste iki mağlubiyet aldığı tek dönemi 2000-2001'de yaşadı (2M).
  • Real Madrid'e konuk olduğu son yedi La Liga maçını kaybeden Mallorca, bu deplasmandaki en uzun mağlubiyet serisini sonlandırmayı hedefliyor.
  • 2023/24'te La Liga'da 11 gol yiyen Real Madrid, lig tarihinde 18'inci maçlar itibarıyla kalesinde daha az gol gördüğü bir sezon yaşamadı (11; 1971/72 & 1961/62).
  • İç sahada oynadığı son beş resmi maçta da ağları havalandıran Rodrygo Goes (6 gol), Real Madrid formasıyla yakaladığı en uzun seriyi devam ettirmeyi hedefliyor.
  • Bu sezon Mallorca'nın La Liga deplasmanlarında attığı dokuz golün %33'ünün sahibi olan Abdon Prats (3 gol; 7 maç), daha önceki 36 dış saha karşılaşmasında sadece bir gol sevinci yaşamıştı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.