Arka Sokaklar 559. bölüm tek parça izle - 560. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Arka Sokaklar 559. bölüm tek parça izle - 560. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Televizyon ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen ve her geçen gün daha da fazla ilgiyle izlenen Arka Sokaklar'da heyecan kaldığı yerden sürüyor. Uzun bir aradan sonra yeni sezon bölümleri ile izleyicisinin karşısına çıkan Rıza Baba ve ekibi yine herkesi ekran başına kilitledi. Arka Sokaklar 559. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. İşte detaylar...

Cuma akşamlarının zirve sahibi Arka Sokaklar dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Zafer Engin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon da gündemden düşmeyen Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Arka Sokaklar 569. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 560. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.


Arka Sokaklar 569. bölüm özeti
Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha yaşanır bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli kahramanlar. Mesut nikah için anlaştığı mekanla zam yüzünden sorun yaşar. Kısa sürede yeni bir yer bulmaları gerekmektedir. Mesut’un aklına Gazi’nin Yeri gelir. Mazlum karşı çıkar. Kendi elleriyle Selin’i, Mesut’a vermeye yanaşmaz; ancak, nihayet büyük gün gelip çatar. Herkeste tatlı bir telaş içinde nikaha hazırlanmaktadır. Arda, Başak’a olan ilgisini gizlemez ve Başak’ı nikaha davet eder. Başak başta şaşırır ve komik bir şekilde reddeder. Arda’da bu duruma bozulur. Ayrıca Engin’de bu ilgiyi fark etmiştir. Elif ağır yaralı kurtulur. Elif’in kurtulduğunu öğrenen Özcan’da boş durmaz ve hastaneye doktor kılığında bir tetikçi gönderir. Tetikçi henüz yoğun bakımda olan Elif’in işini bitirmek uygun anı kollarken bir hemşire onu fark edip afişe edince tesadüfen hastaneye teftişe gelen Hakan adamın peşine düşer ve yakalar. Elif’in durumu düzelir normal odaya alınır bu kez de üvey babası Kazım kızın peşine düşer. Mesut ve Selin’in nikah günü Tunç, önce Elif’i ziyaret etmek ister; ancak, hastanede onu kötü bir sürpriz beklemektedir. Tekin artık tamamen iyileşmiştir; ama, minik minik nazlanmaları devam eder. Zeliha, Covid-19 haberi için Tekin ile canlı yayın röportajı yapar. Tekin entel tiyatrocular gibi giyinir ve röportajı kendi şovuna döndürür. Zeliha ile atışırlar. Bu haberin üstüne Tekin'e bir mafya dizisinden teklif gelir. Role hazırlanmak için yeni yetme mafya gibi giyinir ve o şekilde davranır. Hüsnü de bu duruma sinir olur. Tatlı sert atışırlar.


MERVE OFLAZ

Kanal D Arka Sokaklar 569. bölüm full tek parça HD izle
Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Arka Sokaklar 569. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Arka Sokaklar'ın 569. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

Arka Sokaklar 560. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 560. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.