Arka Sokaklar 560. bölüm tek parça izle - 561. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Arka Sokaklar 560. bölüm tek parça izle - 561. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Televizyon ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen ve her geçen gün daha da fazla ilgiyle izlenen Arka Sokaklar'da heyecan kaldığı yerden sürüyor. Uzun bir aradan sonra yeni sezon bölümleri ile izleyicisinin karşısına çıkan Rıza Baba ve ekibi yine herkesi ekran başına kilitledi. Arka Sokaklar 560. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. İşte detaylar...

Cuma akşamlarının zirve sahibi Arka Sokaklar dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Zafer Engin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon da gündemden düşmeyen Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Arka Sokaklar 560. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 561. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.


Arka Sokaklar 560. bölüm özeti
Nikah günü Tunç’un, Kazım’ı vurmasından sonra polisler Tunç’u gözaltına alırlar. Ekip nikahı yarım bırakıp apar topar emniyete gelir. Kazım ameliyattan yoğun bakıma çıkar. İfadesi alınan Elif de hiçbir şey hatırlamıyordur. Elif’in kapısında nöbet tutan memur da olay sırasında yerinde değildir. Tunç’u kurtaracak tek şey Kazım’ın yaşayıp her şeyi itiraf etmesidir. Tunç’un avukatlığını Başak devralır. Bu esnada Kazım hayatını kaybeder. Bir şekilde Kazım’ın, Özcan’ın sağ kolu Hilmi ile iletişimi ortaya çıkar. Hilmi sorguya alınır. Durumu öğrenen Özcan, Hilmi’yi polisin elinden almak için dışarıdaki sağlam bağlantılarını kullanır. Ali, Hakan ve Arda’nın da içerisinde bulunduğu araç Hilmi’yi adliyeye götürürken yolları kesilir. Çıkan çatışmada Ali vurulur, Hilmi’de kaçırılır. Mesut oğlunu kendi elleriyle hapishaneye teslim etmek durumunda kalır. Nikah böyle bir felaket yüzünden iptal olunca Selin artık kendini bırakır ve evlenme fikrini yeniden sorgulamaya başlar. Suna 18 yaşında ailenin en küçüğüdür. Oktay adında, ailesinin bilmediği sevgilisiyle gizlice buluşarak bir kaç aydır bir ilişki yürütür. Oktay dışardan bakınca çok zengin ve yakışıklıdır. Aslında İdris’e kumar borcu vardır, hapse girip çıkmış sabıkası kabarık biridir. İdris yolunu kesip kumar borcunu isteyince o da parayı bulmak için Suna’yı satmaya karar verir. Suna’nın babası Hulusi, Rıza Baba’nın tanıdığıdır. Kızını bulması için Rıza’dan yardım ister. Ekibimiz hem Suna’yı sağ salim kurtarmanın, hem de fuhuş şebekesini çökertmenin peşine düşer.


MERVE OFLAZ

Kanal D Arka Sokaklar 560. bölüm full tek parça HD izle
Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Arka Sokaklar 560. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Arka Sokaklar'ın 560. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

Arka Sokaklar 561. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 561. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.