Arka Sokaklar 561. bölüm tek parça izle - 562. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Arka Sokaklar 561. bölüm tek parça izle - 562. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Televizyon ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen ve her geçen gün daha da fazla ilgiyle izlenen Arka Sokaklar'da heyecan kaldığı yerden sürüyor. Cuma akşamlarında bir kez daha izleyicisinin karşısına çıkan Rıza Baba ve ekibi yine herkesi ekran başına kilitledi. Arka Sokaklar 561. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. İşte detaylar...

Cuma akşamlarının zirve sahibi Arka Sokaklar dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Zafer Engin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon da gündemden düşmeyen Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Arka Sokaklar 561. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 562. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.


Arka Sokaklar 561. bölüm özeti
Özcan, Tunç’a babası Mesut’un arkadaşı olduğunu söyler. Sıcak bir tanışma gibi görünse de Tunç bu adamdan tedirgin olmuştur. Dışarıda ise ekip, Tunç hakkında bilgi almak için cezaevi müdürü Macit ile görüşür. Normalde mümkün olmasa da Mesut’u, Tunç’la görüştürür. Tunç, Mesut’a Özcan’dan bahseder. Bunu duyan Mesut ortalığı ayağa kaldırır. Macit, Tunç’un güvenliği konusunda endişe duymaya başlar.   Hakan sabah mesaiye giderken Ezgi ve Cemal’i de almak için onlara uğrar. Çıkarken Ezgi’nin komşusu, köşk sahibi Nadya ile karşılaşırlar. Nadya köşkü satıp İngiltere’de bir huzur evine yerleşecektir. Gitmeden Ezgi ve Cemal’i yemeğe davet eder. İş adamı Muhsin Sarıdemir’in avukatı olarak tanıtan Selim köşke talip olduklarını, Muhsin Bey’in kendisini ofisinde ağırlamaktan mutluluk duyacağını söyler. Tabi bu bir tuzaktır. Ezgi ve Cemal bir süre Nadya’yı evde göremeyince durumdan şüphelenip kadını aramanın peşine düşerler. Buket, Pınar’ın okuldan öğretmen bir arkadaşıdır. Yeni tayin olmuş olsa da Pınar’la çok iyi arkadaş olmuştur. Buket peşinde ki Şükrü’den ancak tayin olarak kurtulacağını düşünmektedir. Yanıldığını anlaması hiç uzun sürmez. Şükrü, Buket’in peşini burada da bırakmaz. Öyle ki Pınar’a bile ulaşır. Ali son derece rahatsız olan bu durumu derhal emniyete taşır. Şükrü’yü tutuklarlar; ancak, Şükrü serbest bırakılır. Artık iş zaten bu durumdan dolayı mahcup olan babası Basri’dedir. Şükrü ve adamları Ali’nin yolunu keserler ve çok kötü döverler, omzu sakat olan Ali dayak yer. Artık Şükrü’ye daha da bilenmiştir.


MERVE OFLAZ

Kanal D Arka Sokaklar 561. bölüm full tek parça HD izle
Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Arka Sokaklar 561. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Arka Sokaklar'ın 561. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

Arka Sokaklar 562. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 562. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.