Arka Sokaklar 562. bölüm tek parça izle - 563. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Arka Sokaklar 562. bölüm tek parça izle - 563. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Televizyon ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen ve her geçen gün daha da fazla ilgiyle izlenen Arka Sokaklar'da heyecan kaldığı yerden sürüyor. Cuma akşamlarında bir kez daha izleyicisinin karşısına çıkan Rıza Baba ve ekibi yine herkesi ekran başına kilitledi. Arka Sokaklar 562. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. İşte detaylar...

Cuma akşamlarının zirve sahibi Arka Sokaklar dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Zafer Engin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon da gündemden düşmeyen Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Arka Sokaklar 562. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 563. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.


Arka Sokaklar 562. bölüm özeti
Uyuşturucu sevkiyatını yapanın bir polis olduğu haberi emniyette yayılır. Bunu yapanın Mesut olduğunu öğrenen Rıza Baba’nın ne yapacağı merak konusu olur. Arka Sokaklar 562. Bölüm 23 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'da Kanal D'de! Tunç’un tutukluluk günleri devam etmektedir. Diğer taraftan onu korumakla görevli Dursun’un öldürülmesi Tunç’u iyice bunalıma sokar. Ekibimiz ifşa olan Coşkun’un peşindedir. Çoşkun’da Mesut’u, Tunç’la tehdit ederek İstanbul’a sokamadıkları malların sevkiyatını yaptırır. Mesut malı indirdikleri depoda, malı alanları tek tek muhbiri vasıtasıyla ihbar eder ve eşzamanlı baskınlarla satışa çıkan mallar toplanır. Özcan, Mesut’a iyice bilenir ve Tunç’u ne pahasına olursa olsun öldüreceğini söyler. Uyuşturucu sevkiyatını yapanın bir polis olduğu haberi emniyette yayılır. Bunu yapanın Mesut olduğunu öğrenen Rıza Baba’nın ne yapacağı merak konusu olur. Diğer taraftan, ekibimiz başka bir olayla daha başa çıkmak zorundadır. Osman ve Kübra çocuk sahibi olmak için her yolu denemiş fakat, sonuç alamamış genç bir çifttir. Son çare olarak Şevki Bey’den medet umarak kapısını çalarlar. Şevki, Kübra’yı görür görmez kıza ilaçlı su içirip bayıltır ve tecavüz eder. Kübra olayı kabus şeklinde uykusunda hatırlar; ama, Osman onu şeytani vesveseler diyerek ikna eder. Ertesi gün Kübra gitmek istemese de Şevki’nin kız kardeşi onları arayarak tedavinin yarım bırakılmaması gerektiğini, bunun çocuk oyuncağı olamadığını söyleyerek yine çağırır. Şevki yine aynı tedavi yöntemini uygulamaya yeltendiği sırada Osman içerde fazla uzun kalmalarından ve Kübra’nın gece söylediklerinden şüphelenir ve odaya girer, Şevki’yi gören Osman’ın gözü döner. Olayın haberini yapan Zeliha’nın da peşine düşen gözü dönmüş Kudret ve arkadaşları kızı kanal çıkışı önünü keserler. Zeliha hemen babasını arar. Hüsnü önderliğinde ekip kanal binasına baskın verir.


MERVE OFLAZ

Kanal D Arka Sokaklar 562. bölüm full tek parça HD izle
Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Arka Sokaklar 562. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Arka Sokaklar'ın 562. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

Arka Sokaklar 563. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 563. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.