Arka Sokaklar 563. bölüm tek parça izle - 564. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Arka Sokaklar 563. bölüm tek parça izle - 564. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Televizyon ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen ve her geçen gün daha da fazla ilgiyle izlenen Arka Sokaklar'da heyecan kaldığı yerden sürüyor. Cuma akşamlarında bir kez daha izleyicisinin karşısına çıkan Rıza Baba ve ekibi yine herkesi ekran başına kilitledi. Arka Sokaklar 563. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. İşte detaylar...

Cuma akşamlarının zirve sahibi Arka Sokaklar dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Zafer Engin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon da gündemden düşmeyen Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Arka Sokaklar 563. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 564. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.


Arka Sokaklar 563. bölüm özeti
Mesut, Tunç’u hapisten kaçırmak için kendince bir yol bulmuş, Tunç’un cezaevinden ambulansla sevkine sebep olmuştur. Yolda ambulansın yolunu kesip Tunç’u ve Eşref’i alıp kayıplara karışır. Ekibimiz her yerde onları aramaya başlar; fakat, hiç bir iz yoktur. Tunç’u elinden kaçıran Özcan daha da agresifleşir. Rıza baba ve ekibin yanı sıra Coşkun da Mesutların peşindedir. Mesut sırra kadem basmıştır. Engin ve Hüsnü nereye saklanmış olabileceklerini tahmin edip onları bulurlar. Bu arada ekibimiz de izleri takip edip yeraltı karakoluna ulaşır. Gizlice ekibi takip eden Coşkun ve adamları Mesutlara ulaşır ve çatışma başlar. Ümit Amir, İstanbul’a gelir ve Cemal ile buluşur. Cemal kadınla derin bir sohbet eder. Ümit, İstanbul’a bir itirafçıyla görüşmek için gelmiştir. İtirafçı Ümit’e tuzak kurmuş ve çatışma yaşanmıştır. Ümit’in koruma polisi yaralanır, Cemal’in son anda destek atmasıyla kurtulurlar. Ezgi, bu süreçte Ümit’in kadın olduğunu öğrenir. Terör örgütünün kilit isimlerinden Nuran, kaçak olarak yurtdışında yakalanmış ve Türkiye’ye iade edilmektedir. Nuran’ın abisi Civan özel harekattan Asım’ı kaçırmıştır. Asım karşılığında kız kardeşi Nuran’ı istemektedir. Ekibimiz öncelikle Asım’ı sağ salim kurtarmanın ve Civan’ı yakalamanın peşine düşer…


MERVE OFLAZ

Kanal D Arka Sokaklar 563. bölüm full tek parça HD izle
Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Arka Sokaklar 563. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Arka Sokaklar'ın 563. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

Arka Sokaklar 564. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 564. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.