Arka Sokaklar 568. bölüm tek parça izle - 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Arka Sokaklar 568. bölüm tek parça izle - 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Rıza Baba ve ekibi yine İstanbul sokaklarında! Servan ile mücadelesi devam ederken kötü bir haber daha geliyor. Servan, Başak'ın elindedir. Ona bir zarar gelmemesi için Engin başta olmak üzere herkes seferberdir. Yıllardır ekranlarda reyting rekorları kıran dizide bugün de binlerce kişi televizyon karşısına kilitlenecek. Arka Sokaklar 568. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Arka Sokaklar 569. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yaz

Cuma akşamlarının zirve sahibi Arka Sokaklar dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Zafer Engin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon da gündemden düşmeyen Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Arka Sokaklar 568. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 569. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. Detayları aşağıda okuyabilirsiniz. İyi seyirler dileriz. Dizi hakkındaki yorumlarınızı aşağıdaki mesaj kısmından bizlere iletebilirsiniz.
 

Arka Sokaklar 568. bölüm özeti

Başak, Servan'ın eline ölümle karşı karşıya! Arka Sokaklar 568. Bölüm 4 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'da Kanal D'de! Mesut’un bomba düzeneği olan arabanın yanında olması ve bunu alkollü olarak yapması ekibin içinde ciddi olay olur. Rıza Baba çok net konuşur. Canını tehlikeye attığı için Selin, Mesut’un yakasına yapışır. Mesut, kendisine gelen tepkilere dayanamaz ve sert tepki verir. Rıza Baba geri adım atmaz ve en ufak bir hatasını beklediğini söyler. Gözü fazlasıyla Mesut’un üzerindedir. Başak, tatlı tatlı ev hazırlama telaşındadır. Engin yoğunluktan her detayda Başak’ın yanında olamasa da elinden gelen özveriyi göstermektedir. Hamilelik ilerler, bebeğin cinsiyetini öğrenmek için doktor kontrolüne birlikte giderler. Esra, babası Latif memlekete gidince arkadaşlarıyla bir yemek düzenleyip Hüsnü’yle tanıştırmak için eve davet eder. Hüsnü gece Esraların evinin koltuğunda uyuya kalır.  Ekibimiz, Hasret ve Salim’i güvenli evde saklamaya başlar. Salim yine kaçma planları yapmakta sempatizan konuşmalarına devam etmektedir. Hasret kendi evinde kalan eşyalarını almak için Cemal ve Ezgi ile beraber kendi evine gider. Hasret evine geldiğinde Servan’ın adamlarından Baki, mahalleliyi gaza getirir ve Hasret’in evini saldırtır. Molotof ve taşlarla yapılan saldırıdan eve saklanıp destek isterler. Destek anonsa güvenli evde Salim’i bekleyen Arda’da, mekanın korumasını resmi ekibe devredip katılır. Servan’ın da içerisinde olduğunu düşündüğümüz, tespit edilen adrese baskın verilir. Baki ve adamlarıyla çatışma başlar. Hakan bu çatışmada vurulur. Servan ekibimize büyük hamlesini yapar. Başak Servan’ın elindedir.


MERVE OFLAZ

 

Kanal D Arka Sokaklar 568. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Arka Sokaklar 568. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Arka Sokaklar'ın 568. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

 

Arka Sokaklar 569. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 569. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.