AS Roma Feyenoord canlı izle (EXXEN TV 8.5 canlı şifresiz izle) UEFA Avrupa Konferans Ligi finali izle

AS Roma Feyenoord canlı izle (EXXEN TV 8.5 canlı şifresiz izle) UEFA Avrupa Konferans Ligi finali izle
Avrupa'nın kulüpler bazında çiçeği burnunda turnuvası UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ilk şampiyon belli oluyor. Bugüne kadar sergiledikleri performanslarla isimlerini kupanın birer ucuna yazdıran AS Roma ile Feyenoord kozlarını Tiran'da paylaşacak. Trabzonspor'u da eleyen İtalyanların başkent temsilcisi ile Orkun Kökçü'nün forma giydiği Rotterdam kulübü arasındaki mücadele nefes kesecek. Futbol severler de karşılaşmaya dair yayın bilgilerini öğrenmek üzere araştırmalarda bulunuyor.AS Roma Feyenoord canlı iz

Avrupa'nın kulüpler bazında çiçeği burnunda turnuvası UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ilk şampiyon belli oluyor. Bugüne kadar sergiledikleri performanslarla isimlerini kupanın birer ucuna yazdıran AS Roma ile Feyenoord kozlarını Tiran'da paylaşacak. Trabzonspor'u da eleyen İtalyanların başkent temsilcisi ile Orkun Kökçü'nün forma giydiği Rotterdam kulübü arasındaki mücadele nefes kesecek. Futbol severler de karşılaşmaya dair yayın bilgilerini öğrenmek üzere araştırmalarda bulunuyor.AS Roma Feyenoord canlı izle (EXXEN TV 8.5 canlı şifresiz izle) ve UEFA Avrupa Konferans Ligi finali izle alternatifleri haberimizde.


Kadrosunda Orkun Kökçü'yü bulunduran ve bu sezon önemli başarılar elde eden Feyenoord, bu akşam Arnvutluk'un başkenti Tiran'da bulunan Arena Kombetare'de oynanacak finalde Roma ile karşılaşacak. Rotterdam temsilcisi ile İtalyan ekibini karşı karşıya getirecek mücadele Avrupa'nın gündeminde. İki güçlü ekibin kozlarını paylaşacağı final mücadelesini Türkiye'de de çok sayıda kişi izlemek istiyor. Bunun için de araştırmalarda bulunuluyor. AS Roma Feyenoord canlı izle seçenekleri aşağıda.


 

Roma - Feyenoord muhtemel 11'ler:

Roma: Patricio, Mancini, Smalling, Ibanez, Karsdorp, Cristante, Oliveira, Zalewski, Pellegrini, Zaniolo, Abraham

Feyenoord: Marciano, Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia, Aursnes, Orkun Kökçü, Nelson, Til, Sinisterra, Dessers

orkun kökçü
Bu sezon grup aşamasından beri hiç kaybetmeyen (8 galibiyet, 4 beraberlik) Feyenoord'da Orkun Kökçü, 50 maçta 9 kez ağları salladı ve 9 da asist yaptı.


 


Marsilya - Feyenoord maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye'de de takipçisi bulunan iki takımın mücadelesine sahne olacak AS ROMA - Feyenoord maçı saat 22.00'de başlayacak ve TV 8.5 ile EXXEN'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı izlemek isteyenlerin platform üyeliği bulunması gerekmemektedir.


 

TV 8.5 kanalının uydu frekans bilgileri ise şu şekilde:

  • Türksat 4A Uydusu
  • Frekans: 12346 MHz
  • Polarizasyon: Yatay (Horizontal)
  • Symbol Rate: 9600 Ksym/s
  • Fec: 3/4

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.