Aşk Bir Rüya 153. bölüm özeti ve fragmanı izle - 23 Temmuz Perşembe

Aşk Bir Rüya 153. bölüm özeti ve fragmanı izle - 23 Temmuz Perşembe
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 153. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 153. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 153. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 153. bölüm özeti

Sankara bahçeye çocukların eğlenmesine için getirilen dönme dolaba Tina’yı tek başına bindirir. Dönme dolabın vidalarını gevşeten Sankara birazdan Tina’nın hayatının en büyük şokunu yaşayacağını düşünür. Öyle de olur. Tina havada asılı kalarak Bihan’dan yardım ister. Tapki Tina’yı kurtarmayı başarırken Bihan ona bakıyor. Şada demek ki ayağındaki sorun geçmiş diyerek Tapki’den evine gitmesini ister. Duruv da aynı fikirde olduğunu söyleyince Tapki Bani’den hazırlanmasını ister. Bihan ondan evlenene kadar kalmasını ister. Duruv’dan bunu rica eder. Duruv kabul ederken Şada ve Sankara sinirlenir. Bihan dışarda düşüncelere dalmış oturuyor. Duruv gelir ve istemiyorsa Sankara ile evlenmek zorunda olmadığını söyler ve ayrılır. Bihan Tapki’ye karşı neden bir şeyler hissettiğini ve onun hayatındaki yerini düşünüyor. Vasu Tapki’yi ağlarken bulur. Tapki Bihan’ın kalbi hala benim için atıyor ancak hafızası gerçekleri görmesine engel oluyor diye yakınırken Vasu çaresiz olmadığımızı söyleyerek ona destek verir. Eve gelen doktor Şada’ya Bihan’ın delirtecek ilaçları getirdiğini söyler. Şada ilaçları alırken Tapki kamera çipini gösterir. Tapki şimdi herkesin gerçeği öğreneceğini söyler. Şada bunu yapamayacağını söylerken Tapki çip karşılığında mektubu ister. Şada mektubu verir. Tapki yedek çipi çıkarır ve artık Bihan benim der ve onun Sankara ile evlenmesine izin vermeyeceğini söyler. Bu sırada Sankara Tapki ile çarpışır. Tapki Duruv’a gider ve çipi verir. Bu çipte kendini aklıyacak bilgiler olduğunu söyler. Duruv çipi bilgisayara takar ve Tapki’nin Şada’yı azarladığı ve Sankara ile evlenmesine izin vermeyeceğine dair görüntüleri izler. Tapki şok olurken Sankara çarpışma sırasında çipleri nasıl değiştirdiğini düşünerek sırıtır. Duruv Tapki’ye güvenmediğini söyleyerek ayrılırken Şada Tapki’yi alkışlar ve Vasu ile onu Duruv’u kullanarak evden atacağını söyler. Tapki Bihan’ın Sankara ile evlenmeyeceğini söyleyerek onlara meydan okur. Sankara ve Tapki dua ederken Bihan elindeki sindoru Sankara’ya uygulamak ister. Ancak Tapki ile evliliği hafızasında yanıp söner.(Tapki tam olarak belli olmuyor) Bihan’ın elindeki sindor Tapki’nin üzerine dökülür. Bihan şok olurken Tapki Tanrı böyle istedi diye Sankara’ya göz dağı verir. Sankara Şada’dan yardım ister. Tapki Tina ile oynarken ondan duygularını paylaşmasını ister. Tina ona yazdığı mektuptan bahsederken Şada Tina’yı arıyordur. Tapki arkasında elinde meyve suyu ile Şada’yı görür ve bilincini kaybederek bayılır. Şada onu bir yere getirir ve uzun süre kendine gelemeyeceğini söyler. Sankara’nın Bihan ile pojasını engelleyemeyeceğini belirtir.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 154. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 154. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.