Aşk Bir Rüya 160. bölüm özeti ve fragmanı izle - 30 Temmuz Perşembe

Aşk Bir Rüya 160. bölüm özeti ve fragmanı izle - 30 Temmuz Perşembe
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 160. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 160. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 160. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 160. bölüm özeti

Vasu, baba ve Duruv onu aramaya giderler. Bir sonuç elde edemeyince de polise giderler. Polis Tapki’nin resimlerini basına vermelerini ve bulana da ödül vermelerini ister. Bu sırada Vasu’yu birisi arar ve polisi karıştırmadan istediği yere gelmesini ister. Vasu oraya gider ve Tapki’nin Bihan ile olan resimlerini görür. Karşısına Vasu çıktığında şok olmuştur. Şada Vasu’nun elindeki para çantasını alır. Vasu ona hakaret ederken Şada Tapki için kendisine hakaret etmemesini ister. Vasu eve geri dönerken Balvinder polise gideceklerini söyler. Vasu, Şada’nın tehditlerini hatırlayarak sessiz kalır. Bu arada Bani ortaya çıkar ancak Monti ve prens tarafından yakalanır. Şada Vasu’yu arar ve Tapki’yi konuşturur. Vasu Balvinder ile konuşmayı dinlerken çan sesi duyarlar ve Tapki’nin tapınak yakınında bir fabrikada olduğunu düşünürler. Onu aramaya giderler. Monti Bani’nin Prens ile evlenmesi için hapishanedeki annelerinin yanına gidecekler. Panditi de ayarlayan Monti Bani’den kafasını örtmesini ister. Bu sırada Kosi ortaya çıkar ve Bani’yi onların ellerinden kurtarır. Kosi Bani’ye ben senin gerçek baba annenim der ve Bihan’ın emaneti olarak onu yetiştireceğini söyler. Bani kafasının sallarken Kosi ona sarılır. Monti Bani’nin Prens ile evlenmesi için hapishanedeki annelerinin yanına gidecekler. Panditi de ayarlayan Monti Bani’den kafasını örtmesini ister. Bu sırada Kosi ortaya çıkar ve Bani’yi onların ellerinden kurtarır. Kosi Bani’ye ben senin gerçek baba annenim der ve Bihan’ın emaneti olarak onu yetiştireceğini söyler. Bani kafasının sallarken Kosi ona sarılır. Şada ayrılırken Vasu onu takip eder. Şada Tapki’nin olduğu depoya gelir. Başı kapalı olan Tapki sessiz ve hareketsiz duruyor. Şada onun öldüğünü düşünür ve dersini aldığını söyler. Arkasında Vasu belirir ve Tapki’nin yaşayacağını söyler. Yanındaki doktordan Tapki’yi kontrol etmesini ister. Doktor bağlı vaziyette duran Tapki’yi kontrol eder ve iyileşeceğini söyler. Şada dışarı kaçarken Vasu eline geçirdiği dirgen ile onu öldürmeye çalışır. Balvinder son anda ona engel olur. Şada polis tarafından götürülür. Tapki eve gelince Bihan’ın odasına gider. Onu hatırlarken ağlar. Bu sırada Bihan ortaya çıkar ve göz yaşlarını siler. Bihan ondan kalbini dinlemesini ister ve yakında tekrar geleceğini söyleyerek kaybolur. Tapki Bani’nin nerde olduğunu öğrenmek için Şada’yı görmeye karakola gider. Ondan Bani’yi sorar. Şada hiç mi hiç akıllanmamıştır. Ondan intikam aldığını ve Bani’nin de Bihan gibi öldüğünü söyler. Tapki Bihan ile Bani’nin geleceğinden emindir. Aradan 15 yıl geçmiştir. Bihan ve Bani’den hala ses yok. Vasu Tina’nın doğum gününde Bihan’ın resmine çelenk koymak ister. Ancak Tapki Bihan’ın ölmediğini ve kendi dünyasında yaşadığını söyleyerek anmaya gerek olmadığını belirtir. Aşk Bir Rüya 30 Temmuz Özeti sona erdi.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 161. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 161. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum