Aşk Bir Rüya 169. bölüm özeti ve fragmanı izle - 8 Ağustos Cumartesi

Aşk Bir Rüya 169. bölüm özeti ve fragmanı izle - 8 Ağustos Cumartesi
Kanal 7'nin yayınladığı Hint dizilerinden biri olan ve akşam saatlerinde izleyicileri ekran başına kilitleyen Aşk Bir Rüya'nın yeni bölümü ile karşınızdayız. Bugün de neler yaşanacağı merak konusu. Ayrıca her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 169. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 166. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 169. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 169. bölüm özeti

Aryan da Tina’nın kaldığı eve gider ve onlardan evlerine gelmesini ister. Kosi sevinirken Aryan Kosi hakkındaki yakalama kararını gösterir ve onun hapse gideceğini söyler. Kosi’den Pandey ailesinde uzak durmasını ister. Aryan Tina ve Munna ile birlikte eve döner. Aryan eşyalarını toplarken Bani gelir ve ondan gitmemesini ister. Bir babanın yapacağı her şeyi onun yaptığını söyler. Tapki de Aryan’dan kalmasını ister. Tina annesine tepkisini sürdürüyor. Samar, Bani’nin sert olmasının yanı sıra yumuşak bir kalbe sahip olduğunu söyler. Bani kardeşini mutlu etmek için avukat ayarladığını ve en kısa sürede boşanıp yanlış evliliği sona erdireceklerini söyler. Gece yarısı Bani ve Aryan Tapki’nin doğum gününü kutlarlar. Ertesi gün de bunu aile içinde kutlamaya karar verirler. Ancak Tapki’ye bu kadar tepki varken bunu nasıl yapacaklar. Ertesi gün Munna davul çalarak gelir. Munna Tapki’nin doğum gününü kutlar. Tina bunu nasıl bildin diye sorar. Munna Vasu ile seni konuşurken duydum der. Tina davulu Munna’nın boynundan çıkarıp atar ve Tapki’nin bunu hak etmediğini söyler. Çünkü Tapki hayatlarını mahvetti. Bani ise Tapki’nin doğum gününü kutlamaya kararlı. Bani avukattan gelen telefon üzerine Samar’ı da alarak gider. Avukat boşanma evraklarını verir ve imzalamalarını ister. Bani imza atmak ister ancak kalem çalışmaz. Mürekkebi bitmiş mi diye sallayınca Samar’ın eli mürekkep olur. Samar elini temizlemeye gider. Avukat ailenizin haberi olmadan neden böyle bir işe giriştiğini sorar. Bani kız kardeşi Tina’nın Samar ile mutlu olacağını bu yüzden de boşanmaları gerektiğini söyler. Bu sırada Samar da gelir ve boşanma evraklarını imzalar. Samar Bani’ye aşık olmaya başlamıştır. Samar eve döndüğünde Aryan’ın çizim yaparken görür. Samar aşkın ne olduğunu sorar. Aryan o olmadığında endişelendiğin, yanında olduğunda kalbinin onun için attığı deliliktir diye cevap verir. Samar Bani’yi düşünerek gülümser. Tapki büyük annesine gitmiştir. Bani de onu getirmek için arkasından gider. Kosi Pandey evine gelir ve Tapki’nin gerçekleri söylemediğini öğrenir. Aryan onu polise bildireceğini söylerken Kosi, Tapki gerçeğini anlatırsam planlarınızı suya düşürürüm diye tehdit eder. Kosi daha sonra arabadan bir sürü balonla gelir. Tina onu görünce sinirlenir ve içi zehirli gazla dolu balonu patlatır. Tina gazın etkisiyle bayılır. Kosi Aryan’ın odasına girer. Aryan buraya girmeye nasıl cesaret edersin diye onu çıkarır. Kosi ondan Tina’yı bulmasını ister. Aryan ona bir şey olursa Kosi’yi öldüreceğini söyler. Kosi sırıtırken Aryan harekete geçmiştir. Aryan hiç bir yerde Tina’yı bulamaz ve Kosi’nin yanına giderek ondan Tina’yı sorar.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.