Aşk Bir Rüya 175. bölüm özeti ve fragmanı izle - 14 Ağustos Cuma

Aşk Bir Rüya 175. bölüm özeti ve fragmanı izle - 14 Ağustos Cuma
Kanal 7'nin yayınladığı Hint dizilerinden biri olan ve akşam saatlerinde izleyicileri ekran başına kilitleyen Aşk Bir Rüya'nın yeni bölümü ile karşınızdayız. Bugün de neler yaşanacağı merak konusu. Ayrıca her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 175. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 175. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 175. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 175. bölüm özeti

Aryan Tapki’yi mutfakta görür ve istediği kadar kalabileceğini söyler. Bu sırada yüzünü görebilmek için tepsiyi ters çevirir ve ayna vazifesi gördürür. Aryan Tapki’nin sadece çenesini görebilir. Suman mutfağa geldiğinde Rajo’nun sevdikleri tüm yemekleri yaptığını fark eder ve ona sarılır. Tapki’yi hıçkırık tutar. Aryan ona biraz yiyecek verince Tapki’nin hıçkırığı sona erer. Aryan Rajo’nun tıpkı Tapki gibi davrandığını düşünür. Tina kitap okurken Munna gelir. Tina ona Vasu’nun söylediklerini anlatır ve ailesi için bu ilişkiye bir şans vermelerini ister. Munna da aile için yaşayacağını söyleyince ikili el sıkışır. Bu durum onları izleyen Doli’yi sinirlendirir ve altınların gittiğini düşünerek kitabı parçalar. Loveli Aryan’ın şüphelenmesinden dolayı Tapki’den gitmesini ister. Tapki’yi kolundan tutup atmak isterken Tapki onu tokatlar. Loveli ona Bani’yi hatırlatır. Tapki Bani’ye bir şey olursa sen nasıl çıkmayı düşünüyorsun diye göz dağı verir. Loveli de hem Tapki’yi hem de Bani’yi öldüreceğini söyler. Samar telefonundaki Bani’ye ait resimlerin silindiğini görür. Doli onları kendisinin sildiğini söyler. Ölü birinin anıları ile yaşamasına izin vermeyeceğini söyler. Doli Tina’ya gider ve Samar’ın telefonundaki Bani resimlerini sildiğini onun yerine Tina’nın resimlerini koyduğunu gösterir. Tina üzülürken Doli Samar’ın telefonundaki resimleri o görmeden silmeyi düşünür. Tina Samar bana geldi ve Munna ile evlenmemi istedi diye cevap verir. Doli SamarIn dolabına Tina’ya ait beyaz bir gömlek koyar. Tina’ya Samar hala seni seviyor diyerek beyaz gömleği gösterir. Tina gömleğini Samar’ın dolabında görünce şaşırır. Aryan Rajo’nun odasına gider ve kapıyı üzerinden kilitler. Ona Tapki gibi yemek yaptığını, onun gibi hıçkırık tuttuğunu ve yemek yediğinde geçtiğini söyler. Üzerindeki şalı çekince Tapki ortaya çıkar. Aryan sevinçten ona sarılırken Tapki karşılık vermez. Aryan ondan özür diler ve heyecandan sarıldığını söyler. Tapki başından geçenleri ona anlatırken Aryan da ona anlatır. Aryan Bani’yi kurtarma sözü verir. Suman ve Vasu da Tapki burdayken Rajo aynı onun gibi yemek pişirdi ve hıçkırık tuttu diye konuşurlar. Vasu bir şeylerin ters gittiğini söyler ve Rajo’nun peçesini kaldırmayı düşünür. Aryan Loveli’nin yanına gider ve onu yatağa iter. Bu sırada Loveli’nin telefonu yatağa düşer. Orada gizlenen Tapki telefondan tüm numaraları almayı başarır. Aryan evlenmeden önce böyle şeyler  yapmamalıyız diyerek ayrılır. Aryan Tapki’ye gider ve verileri yükledin mi diye sorar. Tapki peçesini kapatınca Aryan neden şimdi taktığını sorar. Zaten ilerde bilecekler derken Pandey ailesi gelir ve Tapki’yi görünce duygusallaşırlar. Tapki başındna geçenleri anlatır ve Bani’nin yaşadığını söyler. Bu yüzden dikkatli olmaları gerekir. Samar Bani’nin yaşadığını öğrenir ve videosunu görür. Onu getirme sözü verir. Aşk Bir Rüya 14 Ağustos Özeti sona erdi.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.