Asuman'la Sevgili Dünürüm 12 Ekim Pazartesi yeni yarışmacı Eda Ölmez

Asuman'la Sevgili Dünürüm 12 Ekim Pazartesi yeni yarışmacı Eda Ölmez
Bugün son yarışmacı Ebru Karabacak'ın performansını sergilediği Asuman'la Sevgili Dünürüm'de bir hafta daha sona erdi. Güzel yarışmacı birinciliği elde ederken Azra Tangüner de elendi. Gözler yerine gelecek olan yarışmacıya çevrildi ve o isim Eda Ölmez oldu. Güzel yarışmacı 12 Ekim'den itibaren programda hem hünerlerini ortaya koyacak hem de yorumları ile haftaya damga vuracak.

SHOW TV'nin sevilen yarışması Asuman'la Sevgili Dünürüm'de 8. haftanın sonuna gelindi. Cuma günü yarışan Ebru Karabacak, 36 puan toplayarak rakiplerini geride bıraktığı finalde birinciliği elde etti. Salı günü yarışan ve sadece 10 puan alabilen Azra Tangüner ise yarışmaya veda etti. Program sonunda yayınlanan yeni hafta fragmanında yarışacak isim de belli oldu. Kendisi daha önce de televizyon tecrübesine sahip olan Eda Ölmez.


 

Asuman'la Sevgili Dünürüm Eda Ölmez kimdir?

1 Eylül 1993 Nevşehir doğumlu. Evli ve iki çocuk annesi. Nevşehir'de lise öğrenimini tamamladıktan sonra yurt dışı macerası için üniversite sınavını erteledi. Ardından da araya evlilik girdi. Bu süreçten sonra planını gerçekleştirmeye karar verdi. Büro yönetimi yönetici asistanlığı bölümününden mezun oldu. Kendisi uyku koçluğu yapmaktadır. Instagram hesabı @balyanakmom 'dur.

Asuman'la Sevgili Dünürüm Eda Ölmez

Asuman'la Sevgili Dünürüm Eda Ölmez

Asuman'la Sevgili Dünürüm Eda Ölmez
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.