Asuman'la Sevgili Dünürüm 2 Ekim Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Zeliha'nın puanları...

Asuman'la Sevgili Dünürüm 2 Ekim Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Zeliha'nın puanları...
SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Asuman'la Sevgili Dünürüm'ün 5. haftası sona eriyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kıyasıya mücadelesinde artık sona gelindi. Zeliha Kaya performnansını sergileyecek ve haftaya nokta konulacak. Peki, Asuman'la Sevgili Dünürüm 2 Ekim Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Zeliha Kaya'nın puanları haberimizde yer alıyor.

Yayınlanmaya başladığı günden bu yana yedinci haftasını sonlandıracak olan Asuman'la Sevgili Dünürüm'de bir final heyecanı daha geldi çattı. Beş takımın pazartesiden cumaya yarıştığı kıyasıya rekabette artık bugün son gün. Zeliha Kaya'nın hünerlerini göstermesinin ardından puanlamaya geçilecek ve hem kazanan belirlenecek hem de yarışmadan gidecek isimler. Kıran kırana bir haftanın yaşandığı programda final heyecanı nefes nesecek. Peki, Asuman'la Sevgili Dünürüm 2 Ekim Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Zeliha Kaya'nın puanları haberimizde yer alıyor.



Ebru Karabacak ses getirdi

Yarışmanın ilk gününden bu yana hünerlerini sergileyen, dobra cevapları ile adından söz ettiren ve güzelliği ile de konuşulan Ebru Karabacak, geride kalan haftalarda elde ettiği birinciliklerle de ön plana çıkıyor. Bu hafta da birinciliğe çok yaklaşan genç gelin yine sosyal medyada da arkasına desteği almayı başardı. Programın kalıcı isimlerinden biri olmaya doğru giden Karabacak'ın performansının ilerleyen haftalarda yükselmesi ve ödülleri toplaması konusunda sevenlerinden baskı var.




Asuman'la Sevgili Dünürüm puan durumu

Pazartesi başlayan haftada bugüne kadar dört yarışmacı mutfağa girerek elinin yeteneklerini gösterdi. Ardından da puanlarını aldı. Buna göre ilk günden bu yana ortaya çıkan puan durumuna göre ilk sırada Nazmiye Öcal yer alıyor. Son basamakta ise Gülşah Mortaş var. Bugün yarışacak olan Zelliha Kaya'nın elenmemek için en az 29, birincilik için ise 34 puan alması gerekiyor.

Asuman'la Sevgili Dünürüm Zeynep Haskırış puanları

Nazmiye Öcal: 4 puan
Güşah: 6 puan
Ebru Karabacak: 5 puan
Zeliha Kaya: 6 puan
Asuman Krause: 7 puan
Zeynep Haskırış: 28 puan


Asuman'la Sevgili Dünürüm Ebru Karabacak puanları

Nazmiye Öcal: 5 puan
Gülşah Mortaş: 6 puan
Zeynep Haskırış: 8 puan
Zeliha Kaya 6 puan
Asuman Krause: 6 puan
Ebru Karabacak: 31 puan


Asuman'la Sevgili Dünürüm Gülşah Mortaş puanları

Nazmiye Öcal: 5 puan
Ebru Karabacak: 6 puan
Zeynep Haskırış: 5 puan
Zeliha Kaya: 4 puan
Asuman Krause: 7 puan
Gülşah Mortaş: 27 puan


Asuman'la Sevgili Dünürüm Nazmiye Öcal puanları

Ebru Karabacak: 5 puan
Gülşah Mortaş: 7 puan
Zeynep Haskırış: 6 puan
Zeliha Kaya: 7 puan
Asuman Krause: 8 puan
Nazmiye Öcal: 33 puan


 

Asuman'la Sevgili Dünürüm kim birinci oldu? Kim elendi?

Yarışmada bugün Zeliha Kaya'nın alacağı puanlar haftanın kaderini belirleyecek. Eğer elenmek istemiyorsa en az 28 puan alması gerekiyor. Aksi takdirde kendisi programa veda edecek. Diğer yandan birincilik şansı da var. Nazmiye Öcal'ın 33 puanını geride bırakabilirse ödül onun olacak. Sonuçlar açıklandıktan sonra tüm detaylar haberimizde yer alacak.


Gülşah Mortaş elendi. Nazmiye Öcal birinci oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum