Asuman'la Sevgili Dünürüm Azra Tangüner kimdir? Yaşı, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Asuman'la Sevgili Dünürüm Azra Tangüner kimdir? Yaşı, fotoğrafları ve Instagram hesabı
SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Asuman'la Sevgili Dünürüm'de yeni hafta başlıyor. Pazartesiden itibaren puan savaşı verecek yarışmacılar da açıklandı. Onlardan birisi Azra Tangüner oldu. Peki, Asuman'la Sevgili Dünürüm Azra Tangüner kimdir? Yaşı, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Asuman Krause'nin sunumuyla ekranlara gelen ve gelinlerin hem kayınvalideleri hem de anneleri ile katılabildikleri yarışmada bir hafta daha startı veriliyor. Pazartesi gününden itibaren beş yarışmacı hünerlerini sergilemek üzere mutfağa girecek ve elinden gelenin en iyisini yapmak üzere kolları sıvayacak. Geride kalan haftanın finalinde Gülşah Mortaş programdan elenmişti. Yerine ise Azra Tangüner geldi. Güzel yarışmacı hakkındaki bilgiler öğrenilmek isteniyor. Peki, Asuman'la Sevgili Dünürüm Azra Tangüner kimdir? Yaşı, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Azra Tangüner kimdir?

Programın yeni haftasında marifetlerini göstermek ve birinci olabilmek için mücadele edecek olan Azra Tangüner 31 yaşında. İstanbullu. Kendisi oyunculuk, modellik ve stilistlik yapıyor. Daha önce ekran tecrübesi bulunuyor. Kurtlar Vadisi, Çınarın Gölgesinde ve İçimdeki Fırtına dizilerinde oynadı. Diğer yandan Yeşilay, NEF Bahçelievler ve Kadın Emekçiler Günü reklamında rol aldı. Goldnews'in dergi kapağı oldu. Ogün Alabora ve Zeynep Dizdar ve Genç Kafa'nın kliplerinde oynadı. Aman Doğru Olmasın'a katıldı. Lokman TV'deki yemek yarışmasında 1. oldu. Akrep burcu olan Tangüner, tuttuğunu koparan, hedefine ulaşmak için her şeyün üstesinden gelebileceğine inanan, hırslı ve azimli biir yarışmacı. Kendisini de 'iyi biri' olarak tanımlıyor.

 


 

Azra Tangüner Instagram hesabı

Yarışmanın yeni yarışmacısı Azra Tangüner'in kendisine ait Instagram hesabı bulunmaktadır. Güzelliği ile dikkat çeken Tangüner'i @yekderin adresinden takip edebilirsiniz.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.