Asuman'la Sevgili Dünürüm Eda Ölmez kimdir? Instagram hesabı, fotoğrafları ve yaşı

Asuman'la Sevgili Dünürüm Eda Ölmez kimdir? Instagram hesabı, fotoğrafları ve yaşı
SHOW TV'de yayınlandığı günden bu yana izleyenleri ekran başına kilitleyen Asuman'la Sevgili Dünürüm'de 9. hafta başlıyor. 12-16 Ekim haftasından itibaren hünerlerini sergileyecek isim Eda Ölmez oldu. Kendisine verilen sürede belirlediği menü ile yarışacak olan güzel yarışmacı hakkında araştırmalar da başladı. Asuman'la Sevgili Dünürüm Eda Ölmez kimdir? Instagram hesabı, fotoğrafları ve yaşı haberimizde yer alıyor.

Yeni saati ile yayınlanmaya başlayan bölümlerinde daha da fazla kişi tarafından izlenen Asuman'la Sevgili Dünürüm'de bir hafta daha ekranlara taşınıyor. Cuma günü yapılan finalde programın en düşük puanlamasına sahip olan Azra Tangüner elenmişti. Birinciliği ise Ebru Karabacak elde etmişti. Pazartesiden itibaren yarışacak yarışmacı merakla bekleniyordu ve o isim belli oldu. Eda Ölmez mutfağa girerek birincilik mücadelesi verecek. Peki, Asuman'la Sevgili Dünürüm Eda Ölmez kimdir? Instagram hesabı, fotoğrafları ve yaşı haberimizde yer alıyor.


Eda Ölmez kimdir?

Programın yeni haftasında marifetlerini göstermek ve birinci olabilmek için mücadele edecek olan Eda Ölmez 27 yaşındadır. Evli ve iki çocuk annesidir. Nevşehir'de lise öğrenimini tamamladıktan sonra yurt dışı macerası için üniversite sınavını erteledi. Ardından da araya evlilik girdi. Bu süreçten sonra planını gerçekleştirmeye karar verdi. Büro yönetimi yönetici asistanlığı bölümününden mezun oldu. Kendisi uyku koçluğu yapmaktadır. Teyzesi Derya Önel ve görümcesi Demet Şenel yarışacak. Menüsünde tarhana çorbası, balkabağı sinkonta, kıymalı rulo patates, pirinç pilavı, kuru domatesli salata, muhallebili tel kadayıf yer alıyor. Daha önce Yemekteyiz'e katıldı. 4-8 Kasım 2019 tarihlerinde Onur Barık, Tansu Akan, Havva Kaplan ve Birnur Mert'in yarıştığı haftada hünerlerini sergiledi.

Asuman'la Sevgili Dünürüm Eda Ölmez fotoğrafları

Asuman'la Sevgili Dünürüm Eda Ölmez kimdir


 

Eda Ölmez Istagram hesabı

Yarışmanın yeni yarışmacısı Eda Ölmez'in kendisine ait Instagram hesabı bulunmaktadır. Güzelliği ile dikkat çeken Ölmez'i @balyanakmom adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.