Asuman'la Sevgili Dünürüm neden yok? Bitti mi final mi yaptı?

Asuman'la Sevgili Dünürüm neden yok? Bitti mi final mi yaptı?
Televizyon ekranlarında 9 haftasını tamamlayan ve bugün de yenisine başlaması beklenen Asuman'la Sevgili Dünürüm'ün yerine Kalp Atışı'nın yayınlanacağı açıklandı. Peki, Asuman'la Sevgili Dünürüm neden yok? Bitti mi final mi yaptı? İşte detaylar...

Bu sezonun en iddialı yarışmalarından biri olarak televizyon ekranlarındaki yerini alan Asuman'la Sevgili Dünürüm'ün bugün 10. haftası başlayacaktı. Ancak cuma günü birincilerin ve elenen takımın belirlendiği bölümün ardından yeni haftanın fragmanı paylaşılmadı. Youtube ve SHOW TV'nin resmi web sitesinde günlük olarak eklenen paylaşımların yenisi eklenmedi. SHOW TV'nin 19 Ekim Pazartesi yayın akışı içerisinde programın yer almadığı görüldü. Kalp Atışı tekrar bölümü ile ekranlara gelecek. Peki, Asuman'la Sevgili Dünürüm neden yok? Bitti mi final mi yaptı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Asuman'la Sevgili Dünürüm neden yok?

Güzel sunucu Asuman Krause'nin sunumuyla ekranlara gelen yarışmanın yeni bölümü sabırsızlıkla bekleniyordu ancak bu gelişme izleyicileri üzdü. Programın yerine dizi tekrarının yayınlanacağının açıklanması üzerine Asuman'la Sevgili Dünürüm neden yok? sorusu gündeme oturdu. Aslında bu son hiç de sürpriz değildi. Daha önce yazdığımız bu haberimizde sizlere de belirttiğimiz üzere yarışmanın saati değiştirilmişti. İlk olarak öğle sonrasında yayınlanan yapım sabaha kaydırıldı. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin yerine getirildi. Ardından da final yapan Kuaförüm Sensin'in kuşağına alındı. Ama bu hamle de kurtarmadı.


Asuman'la Sevgili Dünürüm Azra


 

Asuman'la Sevgili Dünürüm final mi yaptı?

Yapımcılığını Provizyon Medya'nın üstlendiği programın bundan sonraki durumu da merak konusu oldu. Daha önce birçok yarışma kısa süre aranın ardından geri dönmüştü. Bu durum Asuman'la Sevgili Dünürüm'de de yaşandı ancak ikinci şans da tutulmadı gibi gözüküyor. Şu an için yarışmanın yeniden ekranlara gelmesi beklenmiyor.


 

Asuman'la Sevgili Dünürüm'e damga vuran isimler

Programın kısa süren yayın hayatında öne çıkan isimler de vardı. Yarışmaya ilk günden katılan Ebru Karabacak, aldığı ödüllerle adını zirveye yazdırdı. Yine ilk haftada yarışmaya başlayan Zeliha Kaya tepkileri ve dobralığı ile adından söz ettirmeyi başardı. 9 haftada en düşük puanı alan ve tavuk göğsü üzerine toz şeker atan Azra Tangüner de çok konuşuldu. İlk ve tek erkek yarışmacı İlker Özten de izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum