Asuman'la Sevgili Dünürüm İlker Özten kimdir?

Asuman'la Sevgili Dünürüm İlker Özten kimdir?
SHOW TV'nin sevilen yarışması Asuman'la Sevgili Dünürüm'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının mücadelesinde ilk gün hünerlerini sergileyecek isim İlker Özten oldu. Yarışmanın geride kalan maratonundaki ilk erkek yarışmacı olarak performansı merak edilen Özten hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Asuman'la Sevgili Dünürüm İlker Özten kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Asuman Krause Sevgili Dünürüm bugünden itibaren yeni saatinde karşımıza çıkıyor. Yarışma artık 12.30'da izleyicisiyle buluşacak. Bugün ise daha önce hiç yaşanmamış bir olaya tanıklık edilecek. Programın yeni yarışmacısı İlker Özten. Yani bir erkek performansını sergileyecek. 7 haftalık süreçte ilk defa katılan erkek yarışmacının puanları da merak konusu. Ayrıca kim olduğu öğrenilmek isteniyor. Peki, Asuman'la Sevgili Dünürüm İlker Özten kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Asuman'la Sevgili Dünürüm İlker Özten kimdir?

Programda ilk erkek yarışmacı olarak pazartesi günü mutfağa girecek İlker Özten daha önce ekranlardan tanıdığımız bir isim. Kendisi Yemekteyiz'e katıldı. Bu sebeple yemekle arası iyi. Kendisi modacı ve ses sanatçısıdır. Gelinlik tasarımlarıyla adından söz ettiren İlker Bey bakalım birinci olabilecek mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.