Asuman'la Sevgili Dünürüm Nazmiye Öcal kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Asuman'la Sevgili Dünürüm Nazmiye Öcal kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Sabah saatlerini lezzetleştiren, gelin ve kayınvalidelerin rekabetine sahne olan Asuman'la Sevgili Dünürüm'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş takımın yarışacağı programda yeni gelin ise Nazmiye oldu. Peki, Asuman'la Sevgili Dünürüm Nazmiye Öcal kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Televizyon ekranlarının çiçeği burnunda gelin ve kaynana yarışması Asuman'la Sevgili Dünürüm yeni haftanın ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Değişen yayın saati ile birlikte daha da erken yayınlanacak olan programın yeni yarışmacısı da belli oldu. Peki, Asuman'la Sevgili Dünürüm Nazmiye Öcal kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

 

Asuman'la Sevgili Dünürüm Nazmiye Öcal kimdir?

Bu haftanın yeni yarışmacısı olan Nazmiye Öcal 24 yaşında. 2 çocuk sahibi. 3 yıllık evli. Değişik lezetlerl yarışmaya katılıyor. Çocuğuna yaptığı yemeklerin yarışmada birincilik için hazırlandığını ifade eden Nazmiye Hanım çok iddialı. Kayınvalidesi Hülya Öcal ile teyzesi Nuran Özgür ise kendisine destek verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.