Babil 14. bölüm tek parça full izle | Babil 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Babil 14. bölüm tek parça full izle | Babil 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı
STAR TV'nin yayınlandığı günden bu yana reyting zirvesine oynayan dizisi Babil 14. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Babil 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Cuma akşamlarının zirve sahibi Babil dizisi yeni bölümüyle 25 Eylül Cuma günü ekranlardaki yerini aldı. Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek gündemden düşmeyen Babil'in yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Babil 14. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Babil 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.



Babil 14. bölüm özeti

İdealist bir ekonomi profesörü olan İrfan’ın hayatı, haksız yere işten atılması ve 7 yaşındaki oğlu Deniz’in hastalanmasıyla alt üst olur. Kapılar birer birer yüzüne kapanırken karısı Eda’nın çocukluk arkadaşları Egemen’den yardım istemesiyle İrfan kendisini hayal bile edemeyeceği karanlık bir maceranın içinde bulur. Evlenmek üzereyken ayrıldığı büyük aşkı İlay’ın tehlikeli iş adamı Süleyman’ın sevgilisi olarak ortaya çıkmasıyla birlikte, İrfan bu macerada aşması gereken birçok sınavla karşı karşıya kalacaktır. Bu macera da karşısına çıkan idealist genç kız Ayşe onun kurtarıcısı olabilecek mi?



Star TV Babil 14. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Babil 14. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Babil'ın 14. bölümünü star.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

hercai miran aslanbey


Babil 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

STAR TV'nin fenomen dizisi Babil 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa startv.com.tr ve STAR TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.