Bahar dizisinin yeni bölümünün yetişmemesindeki asıl neden ortaya çıktı!

Bahar dizisinin yeni bölümünün yetişmemesindeki asıl neden ortaya çıktı!
Salı akşamlarında seyircisini ekrana kilitleyen Bahar dizisinin dün akşam yayınlanması beklenen 12. bölümün yetişmemesi sebep gösterilerek yayınlanmaması, dizi ile ilgili yeni bir iddia atılmasına neden oldu.

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan yer aldığı Bahar dizisinde dün akşam yayınlanması beklenen 12. bölümün yetişmemesi sebep gösterilerek Show TV ekranlarında tekrar bölümün yayınlanması yeni pek çok iddiaların ortaya atılmasına neden oldu.

Bahar dizisinin yapımını üstlendiği MF tarafından yapılan yazılı açıklamada; dizinin 14 Mayıs 2024 Salı akşamı yayınlanacağı belirtilmiş, Demet Evgar ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında ise setteki bir oyuncunun rahatsızlanması nedeniyle yeni bölümün yetişmediğini ifade etmişti.

maxresdefault.jpg

Yapılan açıklamaların ardından pek çok magazin sitesinde dizinin akıbeti ve 12. bölümün ekrana gelmemesindeki asıl nedenin yeni bölümün yetişmemiş olmasından kaynaklanmadığı iddia edildi.

Bahar'da yeni bölümün yayınlanmamasındaki asıl neden belli oldu!

Bahar dizisi, kısa sürede izleyici tarafından oldukça beğenilmesi ve dijital mecralardan 24 saat içerisinde 10 milyon gibi bir rakamla diziseverlerin radarına takılmasıyla kısa sürede hatrı sayılır bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. Dizinin 07 Mayıs 2024 Salı akşamı ekrana gelmesi beklenen 12. bölümün yayınlanmaması birçok magazin sitesinde komplo teorilerinin yürütülmesine neden oldu.

bahar-dizisi-yeni-bolum-bekleyenlere-kotu-haber-geldi-17150498042102.webp

Buna göre Bahar dizisinin 11. bölümünün tamamının bir köyde geçmesi ve dizinin 10. bölümünden alakasız olarak bulunması, yeni bir iddianın ortaya atılmasına neden oldu. Buna göre Bahar dizisinin yeni bölümünün yayınlanmamasındaki nedenin yetişmemiş olmasından kaynaklanmadığı, asıl sebebin çekim yapılan hastanede sorun yaşandığı ve Bahar dizisi ekibinin hastaneden kovuldukları ileri sürüldü. İddiaların devamında Bahar'ın yapımını üstlenen MF Yapım'ın yeni bir hastane arayışına girdikleri ve bu sebeple 11. bölümün köy ortamında gerçekleştiği bir diğer iddialar arasında yerini aldı.

Bahar dizisinin ekibi ya da yapım şirketi tarafından hastane ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, dizide 12. bölümün yayınlanmaması pek çok komplo teorilerinin ortaya atılmasına neden oldu.

Bahar'ı yeni bölümü ne zaman ekrana gelecek?

Dizinin yapım şirketi MF tarafından yapılan duyuruda Bahar dizisinin 14 Mayıs 2024 Salı akşamı saat 20:00'de 12. bölümünün izleyicisiyle buluşacağı açıklandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.