Baraj dizisi 5. bölüm full, tek parça, FOX TV ve FOX Play izle | 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Baraj dizisi 5. bölüm full, tek parça, FOX TV ve FOX Play izle | 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve hikayesi ile fragmanları dahi büyük ilgi gören Baraj 5. bölüm izle seçenekleriyle karşınızda. Dizi televizyon haricinde internetteki birçok platformda da seyredilebiliyor. Baraj dizisi 5. bölüm full, tek parça, FOX TV ve FOX Play izle alternatifleri ve 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.

Bu sezon yayınlandığı akşamdan itibaren reyting sıralamasına damga vuran ve önemli izlenme oranları elde eden Baraj 5. bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Burak Yörük, Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Sumru Yavrucuk ve İman Casablanca gibi birçok ünlü ismi kadrosunda barındıran yapımın bu akşamki bölümünde hem göz yaşları akacak hem de yüzler gülecek. Duygusal hikayesi ve hayata dair senaryosuyla dikkat çeken dizide neler olacağı da merak ediliyor. Diziyi seyretmek isteyenler için Baraj 5. bölüm tek parça full Youtube izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır. Ayrıca Baraj 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtını da bulabilirsiniz.


Baraj 5. bölüm özeti

Nazım, söz verdiği gibi Tarık’ı barajdan kaçırma planını uygular. Tarık’ı İstanbul’a giden bir kamyonun kasasında saklar ve İstanbul’a kaçmasına yardım eder. Tarık kamyonun kasasında İstanbul’a kaçarken aklında sadece Nehir vardır. Nehir, Zerrin ve Ekrem’le buluşur. Zerrin’in hastalığı için gereken parayı bulmalarına yardım edecektir. Bunun için Almanya’da popüler olan bir oyuncu rolünü yapmayı kabul eder. Dolandıracakları kişiler kaldıkları otelin sahibi ve oğludur. Ama daha önce dolandırdıkları diğer ikili, Ahmet ve İsmet izlerini bulmuştur. Nazım, Nehir’le konuşmak için kaldığı otele gelir. Nehir peruklu ve lensli haliyle dolandıracakları kişi ile tanışacaktır. Nazım’ın otelde olduğunu gören Nehir, Nazım’ın onu görmemesi için uğraşır.



irem sak

Baraj 5. bölüm full tek parça HD izle

salı günlerinin zirve adaylarından biri olan Baraj 5. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baraj'nin 1. bölümünü FOX TV.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

yemin emir

söz meriç aral

aybüke pusat fotoğrafları

yağmur ün


güldür güldür show açelya topaloğlu fotoğrafları

meltem yılmazkaya

ayşegül yılmaz

begüm çağla tekin

ecem sena bayır

eda nur hancı

fatma tezcan

sevcan yaşar

ece özdikici duyal

irem helvacıoğlu fotoğrafları

MERVE OFLAZ

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

hercai reyyan

hercai miran aslanbey


 


Baraj 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin dizisi Baraj 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa FOX TV.com.tr ve FOX TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.