Bay Yanlış 12. bölüm tek parça, full, Youtube ve FOX TV izle! 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bay Yanlış 12. bölüm tek parça, full, Youtube ve FOX TV izle! 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Cuma akşamlarının önemli bir yapımı halimne gelen ve her geçen gün izleyici kitlesini artıran Bay Yanlış bu akşam ekranlardaki yerini alıyor. Özgür ve Ezgi arasındaki sevgili oyununun sona ermesinin ardından yaşanacaklar merak konusudur. Bu sebeple de izleyiciler ekran başına kilitlenecek. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Bay Yanlış 12. bölüm tek parça, full ve FOX TV izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Bay Yanlış 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İyi seyirler dileriz.

Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan FOX TV'de yepyeni bir aşk dizisi başladı: Bay Yanlış. Can Yaman ve Özge Gürel'in baş rollerinde olduğu yapım cuma akşamları izleyicisinin karşsıına çıkıyor. Son dönemdeki dizi projeleriyle pek isteneni veremeyen kanal bu kez iddialı. Yaza damga vurmak isteyen dizi yapımcıları ve oyuncuları da reytinglerde üst sıralara oynayacaklarından emin. Bay Yanlış 12. bölüm tek parça, full ve FOX TV izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Bay Yanlış 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İyi seyirler dileriz.



Bay Yanlış 12. bölüm özeti

Tolga’nın Ezgi’nin patronu olduğunu öğrenen Özgür deliye döner. Ezgi hemen işi bırakır. Ama Tolga La Gabbia’yı alana kadar rahat etmeyecektir, Gizem’in de desteğiyle Ezgi’yi zor durumda bırakmak için çoktan planlarını yapmıştır. Özgür’ün Ezgi’ye olan zaafından faydalanır. Söz konusu Ezgi olunca, Tolga’nın istekleri karşısında Özgür için karar vermek daha da zorlaşır. Bu arada Özgür bir yandan yeni mekanla ilgilenir ve oranın açılışını yapar. Tüm zorluklara karşı, Özgür ve Ezgi için en önemli şey birbirlerine duydukları aşktır. Fakat Tolga’nın ve Serdar’ın onları rahat bırakmaya niyeti yoktur.


Bay Yanlış 12. bölüm full tek parça Youtube HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Bay Yanlış 12. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Bay Yanlış'ın 12. bölümünü FOX TV.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.
 

Bay Yanlış

Bay Yanlış 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin yeni dizisi Bay Yanlış'ın 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa FOXPLAYcom.tr ve FOX TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.