Bay Yanlış 2. bölüm tek parça, full ve FOX TV izle! 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bay Yanlış 2. bölüm tek parça, full ve FOX TV izle! 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Yaz aylarının gelmesiyle birçok sezonluk dizi de geçen hafta yayın hayatına merhaba dedi. Onlardan sonuncusu Bay Yanlış oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla izleyenlerden geçer not almak isteyen dizinin ikinci bölümü ekranlara geldi. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Bay Yanlış 2. bölüm tek parça, full ve FOX TV izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan FOX TV'de yepyeni bir aşk dizisi başladı: Bay Yanlış. Can Yaman ve Özge Gürel'in baş rollerinde olduğu yapım cuma akşamları izleyicisinin karşsıına çıkıyor. Son dönemdeki dizi projeleriyle pek isteneni veremeyen kanal bu kez iddialı. Yaza damga vurmak isteyen dizi yapımcıları ve oyuncuları da reytinglerde üst sıralara oynayacaklarından emin. Bay Yanlış 2. bölüm tek parça, full ve FOX TV izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.
 


Bay Yanlış 2. bölüm özeti

Ezgi yaptığı hatayı telafi etmek için Serdar’la tekrar bir araya gelmek istemektedir. Cansu’dan bir buluşma daha ayarlamasını ister. Bu sefer doğru davranıp Serdar’ı etkilemeye kararlıdır. Bunun için de Özgür’e ihtiyacı vardır. O yüzden Özgür’ün teklifini kabul eder. Bir anlaşma yaparlar. Ezgi, bir geceliğine Özgür’ün sevgilisi gibi davranacak, karşılığında Serdar’ı etkilemek için ne yapması gerektiğini Özgür’den öğrenecektir. Fakat yaptıkları bu anlaşmanın ikisi içinde farklı sonuçları olacaktır.


Bay Yanlış

Bay Yanlış 2. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Bay Yanlış 2. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Bay Yanlış'ın 2. bölümünü FOX TV.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

Bay Yanlış 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin yeni dizisi Bay Yanlış'ın 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa FOXPLAYcom.tr ve FOX TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.