Bay Yanlış 7. bölüm tek parça, full, Youtube ve FOX TV izle! 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bay Yanlış 7. bölüm tek parça, full, Youtube ve FOX TV izle! 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Cuma akşamlarının önemli bir yapımı halimne gelen ve her geçen gün izleyici kitlesini artıran Bay Yanlış bu akşam ekranlardaki yerini alıyor. Özgür ve Ezgi arasındaki sevgili oyununun sona ermesinin ardından yaşanacaklar merak konusudur. Bu sebeple de izleyiciler ekran başına kilitlenecek. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Bay Yanlış 7. bölüm tek parça, full ve FOX TV izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Bay Yanlış 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İyi seyirler dileriz.

Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan FOX TV'de yepyeni bir aşk dizisi başladı: Bay Yanlış. Can Yaman ve Özge Gürel'in baş rollerinde olduğu yapım cuma akşamları izleyicisinin karşsıına çıkıyor. Son dönemdeki dizi projeleriyle pek isteneni veremeyen kanal bu kez iddialı. Yaza damga vurmak isteyen dizi yapımcıları ve oyuncuları da reytinglerde üst sıralara oynayacaklarından emin. Bay Yanlış 7. bölüm tek parça, full ve FOX TV izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.
 


Bay Yanlış 7. bölüm özeti

Ezgi, La Gabbia’da ilk iş olarak bir Latin gecesi organize edilmesine ön ayak olur. Bu organizasyona Serdar da katılacaktır ve Ezgi’yle tango yapma isteğindedir. Fakat Ezgi tango bilmediği ve bu konuda Serdar’a yalan söylediği için kısa sürede bu dansı öğrenmek zorundadır. Tango konusunda başarılı olan Özgür mecburen Ezgi’ye bu konuda yardımcı olur. Birlikte pratik yaparken iyice yakınlaşan Ezgi ve Özgür birbirlerinden etkilense de Yeşim ve Serdar’ın varlığı bunu dile getirmelerine engel olur. Bu arada Soner’in ortaya çıkışı her şeyi karıştıracak,  bu gecede yaşananlar Özgür ve Ezgi’nin ilişkilerinde yeni bir sayfa açmalarına sebep olacaktır. 


Bay Yanlış 7. bölüm full tek parça Youtube HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Bay Yanlış 4. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Bay Yanlış'ın 4. bölümünü FOX TV.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.
 

Bay Yanlış

Bay Yanlış 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin yeni dizisi Bay Yanlış'ın 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa FOXPLAYcom.tr ve FOX TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.