Bay Yanlış yeni bölüm (6.bölüm) neden yok bitti mi final mi yaptı kaldırıldı mı? Yeni bölüm ne zaman?

Bay Yanlış yeni bölüm (6.bölüm) neden yok bitti mi final mi yaptı kaldırıldı mı? Yeni bölüm ne zaman?
FOX TV'nin yaz sezonuna damga vuran dizisi Bay Yanlış'ın bugün yayınlanması gereken 6. bölümü izlenemeyecek. Daha önce fragmanı paylaşılan bölümle ilgili olarak FOX TV 31 Temmuz Cuma yayın akışı içerisinde de tekrar ibaresi yer aldı. Seyirciler de yapımın durumunu öğrenmek adına araştırmlara başladı. Peki Bay Yanlış yeni bölüm (6.bölüm) neden yok bitti mi final mi yaptı kaldırıldı mı? Yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Can Yaman ve Özge Gürel'in baş rollerini paylaştığı Bay Yanlış, yayınlandoğı günden bu yana cuma günlerini adeta silip süpürüyor. FOX TV'nin uğruna Kanal D ile dahi karşı karşıya geldiği yapım beş haftadır oldukça önemli izlenme oranları elde ederek başarısını kanıtlamış ve tekrarlamıştı. Ancak bugün FOX TV yayın akışı içerisinde yeni bölümün olmayacağı duyuruldu. Bu durum izleyicileri üzdü. Binlerce kişi Bay Yanlış yeni bölüm (6.bölüm) neden yok bitti mi final mi yaptı kaldırıldı mı? Yeni bölüm ne zaman? sorularını soruyor. Detayları haberimizde okuyabilirsiniz.
 


Bay Yanlış konusu

Ezgi, erkek arkadaşı Soner‘e düzenlediği sürpriz doğum günü partisinde aldatıldığını öğrenir. Ezgi için zor günler yine başlamıştır. Soner’le birlikte yaşadığı evden ayrılmak zorunda kalan Ezgi bu arada işinden de olur. Bu süreç yeni kararlar almasına sebep olur. Artık “Yanlış” erkeklerden uzak duracak ve doğru erkeği bulacaktır. Bu kararını uygulamasında ona yardımcı olacak kişi ise tam anlamıyla bir bay yanlış olan yeni komşusu Özgür’dür.

can yaman

Bay Yanlış oyuncu kadrosu

CAN YAMAN (ÖZGÜR ATASOY) 

Özgür, otuzlu yaşlarının başında , aşka ve kadınlara olan inancını yitirmiş, günü birlik ilişkiler yaşayan, adı gibi özgürlüğüne düşkün, ele avuca sığmayan, adrenalin düşkünü, zengin, iyi eğitim görmüş, yakışıklı bir erkektir. İstanbul’da popüler bir restaurant barın işletmecisi ve sahibidir. Kova burcudur. Seçimlerinde mantığı ön plandadır.

CAN YAMAN KİMDİR?

08 Kasım 1989 İstanbul doğumludur... 2012 yılında Yeditepe üniversitesi Hukuk bölümünden mezun olmuştur. Çok iyi derecede İngilizce ve İtalyanca bilmektedir.

2014 yılında avukat olarak çalışırken aynı zamanda Cüneyt Sayıl Atölyesinde oyunculuk dersi de almıştır.

Can Yaman Ödülleri

Altın Kelebek / En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncu Ödülü / 2018

GQ Men of the Year / Yılın Yükselen Oyuncu Ödülü / 2019

Murex D’Or & Beyrut / Lübnan / En İyi Erkek Oyuncu Ödülü / 2019

Can Yaman'ın Oynadığı Diziler

Gönül İşleri / Bedir / 2014 - 2015

İnadına Aşk / Yalın / 2015 - 2016

Hangimiz Sevmedik / Tarık / 2016 - 2017

Dolunay / Ferit / 2017 - 2018

Erkenci Kuş / Can / 2018 - 2019

Bay Yanlış / Özgür / 2020

özge gürel

 

ÖZGE GÜREL (EZGİ İNAL)

Ezgi, otuzlu yaşların başında, iddiasız, sıradan bir hayat yaşamayı seven, kendi halinde doğal, güzel bir kızdır. Ufak bir şehirde büyüyüp üniversite öğrenimi için İstanbul’a gelmiş bir daha da geri dönememiştir. Halkla ilişkiler bölümünden mezun olmuştur. Ezgi çevresindeki herkese yardım etmeye çalışan, dürüstlükten yana, fedakar biridir. Mantığından çok duygularıyla hareket eden hayalperest bir kızdır. Boğa burcudur.

ÖZGE GÜREL KİMDİR?

5 Şubat 1987 yılında İstanbul'da doğdu. Önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri aldı. "Kızım Nerede?" dizisinde Zeynep karakteriyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır. Daha sonra Huzur Sokağı ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde oynamıştır. 2014 yılında "Medcezir" dizisinde Ada karakterini canlandırdı. Yine 2014 yılında Kiraz Mevsimi dizisiyle geniş kitlelerce tanındı.

Özge Gürel'in Oynadığı Dizi ve Fimler

2019 Annem - Mustafa Kotan

2017 İlk Öpücük – Murat Onbul

2017 Organik Aşk Hikayeleri – Alpgiray M. Uğurlu

2014 Bizum Hoca – Serkan Acar, Yılmaz Okumuş

2014 Afra – Alper Altuğ, Göksel Demir

2018 Muhteşem İkili - Kanal D - Çağatay Tosun

2018 Börü – Startv – Can Emre, Cem Özüduru

2017 Dolunay – Startv – Çağrı Bayrak

2016 Yıldızlar Şahidim – Startv – Neslihan Yeşilyurt

2014 Kiraz Mevsimi – Foxtv – Filiz Gülmez Pakman, Eda Teksöz

2014 Medcezir – Startv – Ali Bilgin

2014 Muhteşem Yüzyıl – Yağmur Taylan, Durul Taylan, Yağız Alp

2012 Akaydın Huzur Sokağı – Atv – Şenol Sönmez

2010 Kızım Nerede – Atv – Atilla Cengiz

Özge Gürel'in Aldığı Ödüller

2015 MGD 21. Altın Objektif Ödülleri – Yılın En İyi Komedi Kadın Oyuncusu

2015 Future Fast Ödülleri – En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu 

2015 Yeditepe Üniversitesi 3. Dilek Ödülleri – Yılın En İyi Kadın Oyuncusu

fatma toptaş
 

FATMA TOPTAŞ (CANSU AKMAN)

Ezgi’nin kuzenidir. 35 yaşlarında bakımlı, dış görünüşüne önem veren hoş bir kadındır. Bir hastanenin Halkla İlişkiler Sorumlusudur. İşinde başarılı, iletişimi güçlü, sosyal biridir. Çalıştığı hastanenin ortaklarından doktor Levent ile birliktedir. Koç burcudur.

FATMA TOPTAŞ KİMDİR?

Fatma Toptaş 25.11.1981 yılında Mersin‘de doğdu… Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. 2007 yılında MSM’den mezun oldu. Aynı yıl Plato Film Okulu’nda kamera arkası ve oyunculuk eğitimi aldı. Çeşitli oyunluk atölyelerinde eğitimler aldı.

Tiyatro sahnesine ilk çıkışı 2007 yılında Haldun Dormen’in yönetiminde ki ANFİTRİYON adlı müzikal de rol alarak oldu. Duru tiyatroda ŞAHMAT adlı doğaçlama tiyatrosu ile 2 sezon oyunlar oynadı.

Fatma Toptaş, bir çok kısa metraj sinema filminde de oynadı. Bunlardan bir tanesi kendi yazıp yönetip oynadığı kısa metraj film Altın Portakal’da yarıştı ve ödüle layık görüldü.

Fatma Toptaş şu anda GOLD FİLM’İN yapımcılığını yaptığı BAY YANLIŞ adlı dizide oynamaktadır.

Fatma Toptaş'ın Oynadığı Tiyatro Oyunları

Anfitriyon

Şahmat

Fatma Toptaş'ın Oynadığı Diziler

Çok Özel Tim

Doktorlar

Bıçak Sırtı

Hayat Devam Ediyor

Başrolde Aşk

Cesur Hemşire

Kiraz Mevsimi

No: 309

Fatma Toptaş'ın Oynadığı Filmler

Recep İvedik

Avanak Kuzenler

Ya Sonra

Herkes mi Aldatır

Annem
 



Bay Yanlış yeni bölüm (6.bölüm) neden yok?

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Bay Yanlış bu akşam FOX TV ekranlarında yayınlanmayacak. Sebebi ise Kurban Bayramı'nın birinci güüne denk gelmesidir. İzleyiciler bu hafta tekrar bölümlerden oluşan bir kolajı seyredebilirler. Dizi final yapmadı. Devam edecek. Zaten elde ettiği oranlar da bunu şu an için mümkün kılmıyor. Okuyucularımızın içi rahat olabilir.


Bay Yanlış yeni bölüm (6.bölüm) ne zaman?

FOX TV'de ne zaman yayınlanacağı merak edilen Bay Yanlış'ın yeni bölümünün de tarihi belli oldu. Buna göre Bay Yanlış 6. bölümü ile 7 Ağustos'ta ekranlardaki yerini alacak. Haberimizde Bay Yanlış 6. bölüm fragmanı izlemek için videoyu bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum