Betül İsaoğlu kimdir? Instagram hesabı

Betül İsaoğlu kimdir? Instagram hesabı
Son dönemde birçok kadın spiker ekranlarda yer alarak mesleklerini sürdürüyor. Betül İsaoğlu da onlardan biri ve A Spor'a transfer olarak önemli bir adım attı. Peki, Betül İsaoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Son dönemde birçok kadın spiker ekranlarda yer alarak mesleklerini sürdürüyor. Betül İsaoğlu da onlardan biri ve A Spor'da günün futbol gelişmelerini izleyicilere aktaran genç spiker hakkında internette araştırmalarda bulunuluyor ve bilgi sahibi olmak istiyor. A Spor Spikeri Betül İsaoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Betül İsaoğlu kimdir?

Kısa bir süre önceye kadar BBN Türk'te hafta sonu yayınlanan ve 18.45'te başlayan Spor Bülteni'ni sunan Betül İsaoğlu İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu'ndan 2017 yılında mezun oldu. 2018-2019 yılları arasında Başkent İletişim Bilimleri'nde spikerlik, sunuculuk ve diksiyon eğitimleri aldı. Stajyer olarak ilk adresi Beşiktaş TV oldu. Siyah beyazlıların resmi kanalının ardından Radyo Gedik'te program sunuculuğu yaptı. 7 aylık Haber İstanbul TV kariyerinin ardından 2020'nin ekim ayında kendisine kapıları açan BBN Türk'te çalışmaya başladı. Hafta içi her gün hem spor hem de haber bülteni sundu. 2023 yılının kasım ayında A Spor'a transfer oldu.


Betül İsaoğlu Instagram hesabı

Güzel sunucu Betül İsaoğlu'nun birçok meslektaşı gibi aktif olarak kullandığı Instagram hesabı ve binlerce takipçisi bulunmaktadır. Şu anda 11 bin 500 kişi tarafından takip edilmektedir ve her fotoğrafı da yüksek etkileşim almaktadır. Genç spikerin ilerleyen dönemde adını daha sık duyurup takipçi sayısını da artırması bkeleniyor. @betullisaoglu profilinden takip edebilirsiniz.


betül isaoğlu

betül isaoğlu


betül isaoğlu

betül isaoğlu

betül isaoğlu


betül isaoğlu

betül isaoğlu

betül isaoğlu

betül isaoğlu

betül isaoğlu

betül isaoğlu

betül isaoğlu

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.