Ben Bu Cihana Sığmazam 38. bölüm ATV izle canlı tekrar full tek parça

Ben Bu Cihana Sığmazam 38. bölüm ATV izle canlı tekrar full tek parça
ATV ekranlarının sevilen dizisi Ben Bu Chana Sığmazam, yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Fenomen yapım yine ilgiyle seyredilecek. Ben Bu Cihana Sığmazam 38. bölüm ATV izle canlı tekrar full tek parça haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olarak salı akşamlarında seyircileriyle buluşan Ben Bu Cihana Sığmazam, yeni bölümü ile ATV'deki yerini alıyor. Bribirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapım yine seyircileri yine televizyon başına kilitleyecek. Dizide neler olacağı da merak konusu ve bir an önce seyredilmek isteniyor. Ben Bu Cihana Sığmazam 38. bölüm ATV izle canlı tekrar full tek parça alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Ben Bu Cihana Sığmazam 38. bölümde neler olacak?

Cezayir, Müttefikler tarafından kaçırılan silahlarının terör örgütüne gideceği endişesi içindedir. Her ne kadar masadaki hainin Maruf olduğunu öğrenmiş olsa da, onu suçlayacak bir delili olmadığı için suçüstündeyken faka bastırmayı düşünür. Bunun için de en iyi fırsat, Maruf'u silahları terör örgütüne verirken yakalamaktır. Fakat planı hiç beklemediği şekilde gidecektir. Öte yandan Cancal Ağa'nın Urfa'da avukatlık yapan kızı Berfin, babasının ısrarlarına dayanamayarak İstanbul'a döner. Maruf'un yeğeni Vedat hala sevdiği eski karısının dönmesine sevinmiştir. Berfin'le barışmayı, hatta yeniden evlenmeyi düşünmektedir. Ancak gelişen olaylar onu Cezayir'le karşı karşıya getirir.

Ben Bu Cihana Sığmazam 38. bölüm nasıl izlenir?

Bu akşam ATV ekranlarında yayınlanacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizi, televizyonun yanı sıra Youtube'da da tek parça ve full hali ile izlenebiliyor. Üstelik Premium üyeyseniz reklamları da seyretmek zorudna kalmıyorsunuz. Bunun yanında çeşitli işletim sistemleri için aplikasyonu bulunan kanalın diziler sekmesinden de yine Ben Bu Cihana Sığmazam'ı izleyebilirsiniz.

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları kimdir?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncuları arasında; Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam) yer alıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.