Beren Saat Atiye sevişme sahnesi videosu izle! Ateşli sahne çok konuşuldu

Beren Saat Atiye sevişme sahnesi videosu izle! Ateşli sahne çok konuşuldu
2019-2021 yılında Netflix'te yayınlanan ve milyonlarca kişi tarafından izlenen Atiye dizisinde baş rol oyuncularından biri Beren Saat'ti. Güzel oyuncu bir sahnedeki sevişme anları ile gündeme oturmuş ve uzun süre konuşulmuştu. Seyirciler de ateşli anları halen sosyal medyada konuşuyor. Beren Saat Atiye sevişme videosu izle! O dakikalar haberimizde.

Baş rollerinde Beren Saat, Metin Akdülger ve Mehmet Günsür gibi önemli oyuncuların yer aldığı Atiye, Netflix'te uzun süre gündemde yer almış ve en çok izlenenler listesinde zirveye oynamıştı. Dizide genç ve güzel bir ressamın mistik yolculuğunun anlatılması ilgiyi de beraberinde getirmişti. Ünlülerin genelde makyajsız halleri çok konuşulur ancak Saat'in bu durumundan çok kamera karşısındaki sevişme sahnesi gündeme oturmuştu. O dönem Twitter'da TT haline gelen yapım, çok sayıda övgü alarak mesaj yağmuruna tutulmuştu. Ateşli sahne ile ilgili halen daha iletiler ve gönderiler paylaşılıyor. Beren Saat Atiye sevişme videosu izle!


BEREN SAAT'TEN SEVİŞME SAHNESİ AÇIKLAMASI

Sosyal medyayı ikiye bölen sevişme sahneleriyle ilgili Beren Saat ise Hürriyet'e verdiği röportajda şunları söylemişti:

"Başka bir ülkede de bir sanatçının seksi bir müzik videosu çıkıyorsa diğerlerine göre daha çok izleniyor. Ama bir yandan da düşünüyorum ki ülke olarak ergenlik dönemini aşıp daha olgun bir şekilde hayatımızı yaşamaya başlamalıyız. ‘Atiye’de altı çizilecek acayip sahneler çok yok. Sanatla, tarihle, insanların kendi güçleriyle ilgili bir iş bu."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.