Beyza Damar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri

Beyza Damar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri
Yeni medya bileşenlerini kapsayan alanlardan biri de haber siteleri. Birçok yerel ve ulusal bazda yayın yapan gazete, televizyon ve portalda editörlük görevi üstlenen çok sayıda isim yer alıyor. Onlardan biri de Beyza Damar. Yeni Şafak kadrosunda bulunan genç editör hakkındaki bilgiler merak konusu. Peki, Beyza Damar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri haberimizde.

Yeni medya bileşenlerini kapsayan alanlardan biri de haber siteleri. Birçok yerel ve ulusal bazda yayın yapan gazete, televizyon ve portalda editörlük görevi üstlenen çok sayıda isim yer alıyor.  Onlardan biri de Beyza Damar. Yeni Şafak kadrosunda bulunan genç editör hakkındaki bilgiler merak konusu. Peki, Beyza Damar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri haberimizde.




Beyza Damar kimdir?

Yeni Şafak'ta çalışan Beyza Damar 7 Haziran 1998 tarihinde doğdu. 24 yaşında. Aslen Trabzon Maçkalı. İstanbul'da doğdu büyüdü. Kandilli İlköğretim Okulu, Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sonrasında Medipol Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun oldu.
 

Mesleğe başlamama vesile olan en büyük etken ortadoğu savaşlarıydı. Oradaki mazlum çocuklarla ilgili haberleri her gördüğümde 'ben de burada olup bu mazlumları tüm dünyaya objektif bir şekilde duyurmak istiyorum' diyordum. Tabi istemekle olmuyordu. Önce merdivenin ilk basamağını çıkmak gerekiyordu. Yeni Şafak yazı işleri genel müdürü Ersin Çeliğin kapısını çaldım. Üniversite 2.sınıftım. Sağ olsun o zamandan beri hep destekledi beni. Önder'e yönlendirip haber yazmayı öğrettiler bana. Sonrası da şu an olduğum yer. Gazetecilik benim için hiçbir zaman ''iş'' olmadı. Sabah kalkıp bu dünyadaki görevimi yapmaya gittiğim bir yer oldu.


Beyza Damar

Beyza Damar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.