Bilge Yurtdagülen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Bilge Yurtdagülen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Tele 1 ekranlarında sunuculuk yapan Bilge Yurtdagül günün önemli gelişmelerini izleyicilerle paylaşıyor. Adını da her geçen gün çok daha fazla kişiye duyurmayı başarıyor. Bununla bağlantılı olarak hakkında binlerce izleyici araştırmalarda bulunuyor. Peki, Bilge Yurtdagülen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye gündemini ele alan haber programlarıyla öğle kuşağında izleyicilerin karşısına çıkan Tele 1 sunucusu Bilge Yurtdagülen, birçok konuyu canlı yayınla seyircilere aktarıyor. Uzman konukların görüş bildirdiği, önemli noktalara parmak bastığı programlarda önemli sorurlar yöneltip yorumlar yapan ve tespitlerini dile getiren güzel sunucu hakkında internette de çok saydıa sorguşama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Bilge Yurtdagülen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


bilge yurtdagülen



Bilge Yurtdagülen kimdir?

Tele 1'de Gün Ortası programı ile haber kuşağı sunan Bilge Yurtdagülen İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezunudur. Kariyerine o dönem yeni kurulan NTV ile adıım attı. Ardından da TV8'e geçiş yaptı. Burada uzun süre editörlük ve spikerlik görevleri üstlendi. O dönem kapanan kanaldan ayrıldı ve verdiği aradn dönüşündeki durağı Habertürk oldu. Burada Yolun Başındayken programı için editörlük görevi üstlendi. Ayrıca 2013 yılından itibaren Başkent İletişim Akademisinde ders veriyor.

Başarılı sunucu TELE 1'e transferini de 2022'nin Eylül ayında bizzat kendisi duyurmuştu. Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Yurtdagülen “Bir güzel haberim var. Uzun bir aradan sonra buluşuyoruz yeniden. Heyecanım büyük. Artık Tele 1 ailesinde ben de varım.Hafta içi her gün saat 10.00’da “Gerçek Haber, Gerçek Ekonomi” ile birlikteyiz” ifadelerini kullanmıştı.

Bilge Yurtdagülen aynı zamanda Başkent İletişim Akademisi'nde 2013 yılından itibaren eğitim veriyor.

  • Bilge Yurtdagülen Instagram hesabı: @bilgeyurtdagulen
  • Bilge Yurtdagülen Twitter hesabı: @byurtdaguleb

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum