Bir Annenin Günahı 3. bölüm Youtube tek parça izle - Bir Annenin Günahı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Annenin Günahı 3. bölüm Youtube tek parça izle - Bir Annenin Günahı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Cumartesi günlerinde Kanal D'nin reyting kozu haline gelen ve ilk gölümden itibaren adından söz ettiren Bir Annenin Günahı bu akşam da izleyicilerin karşısına çıkıyor. Güçlü senaryosu ve oyuncu kadrosuyla yine en çok izlenen diziler arasında yer alacak olan yapım sabırsızlıkla bekleniyor. Bir Annenin Günahı 3. bölüm Youtube tek parça izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Bir Annenin Günahı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? işte detaylar...

Baş rollerinde Özge Özberk, Musa Uzunlar ve Emre Kınay'ın oynadoğı Bir Annenin Günahı, Kanal D'deki 3. bölümü ile ekrnalardaki yerini aldı. Dizinin adının açıklanmasının ardından büyük bir ilgiyle karşılaşan yapımda neler olacağı da merak konusu haline geldi. Senaryosu ile seyircileri etkileyen yapımın son bölümünü izlemek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Bir Annenin Günahı 3. bölüm tek parça, tekrar, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


 

Bir Annenin Günahı 3. bölüm özeti

Babası Sadri'nin ölümü Yağmur'u derinden etkiliyor! Bir Annenin Günahı 4. bölüm 5 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'da Kanal D'de! Yusuf mezun olduktan sonra stajını yapmak üzere bir avukatlık bürosunda işe başlar. Ancak aldığı her davayı kazanması ile ünlü patronu avukat Tuna zor bir kadındır. Ne kadar zor olursa olsun Yusuf, avukat Tuna’yı, Bekir’in davasını alması için ikna eder. Yusuf’un gerçekleri ortaya  çıkarmak uğruna, Bekir’in suçsuzluğunu ispat edip onu kurtarmak için gösterdiği çaba, Suna’yı giderek daralan bir çemberin için hapsederken, Yağmur’la aralarına yıkılması imkansız gibi duran bir duvar örecektir. Yusuf, Yağmur’la aralarındaki duvarı yıkıp gerçek katili bulmak için çıktığı bu yolda adım adım annesi Suna’ya yaklaştığından habersizdir. Diğer yanda Bekir’in, görülen duruşmada söyledikleri ise, Sadri Güngör cinayeti ile ilgili soruşturmayı bambaşka bir yöne çevirecektir.


 


Bir Annenin Günahı 3. bölüm özeti full tek parça HD izle

Cumartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Bir Annenin Günahı 2. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Bir Annenin Günahı 2. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Bir Annenin Günahı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin yeni dizisi Bir Annenin Günahı 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa kanald.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.