Bir Annenin Günahı dizisi 1. bölüm reyting sonuçları! Dizi izlendi mi tutar mı?

Bir Annenin Günahı dizisi 1. bölüm reyting sonuçları! Dizi izlendi mi tutar mı?
Kanal D'nin cumartesi günlerinde yeni bir kozu bugün ekranlardaki yerini alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken yapımın ilk bölümündeki performansı da merakla bekleniyor. Bunun için de araştırmalar yapılıyor. Peki Bir Annenin Günahı dizisi 1. bölüm reyting sonuçları nasıl? Dizi izlendi mi tuar mı? İşte detaylar...

Teelvizyon ekranlarında yepyeni bir yapım daha yayın hayatına başlıyor. Kanal D cumartesi günü yayın akışına Bir Annenin Günahı isimli diziyi ekledi. Güçlü oyuncu kadrosunda bulunan Emre Kınay, Özge Özberk ve Musa Uzunlar'ı bulunduran yapımın bugünkü ilk bölümünde yaşanacaklar kadar izlenme oranları da merakla öğrenilmek isteniyor. Bir Annenin Günahı dizisi 1. bölüm reyting sonuçları nasıl? Dizi izlendi mi tutar mı? İşte detaylar...

Bir Annenin Günahı 1. bölüm özeti

Yusuf’un ölümle burun buruna gelmesi ile Suna, anneliğin en büyük sınavını verecek! Bir Annenin Günahı ilk bölüm 21 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00'da Kanal D'de! Kanal D’nin yapımını Limon Yapım, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği dram türündeki dizisi “Bir Annenin Günahı” ilk bölümü ile ekrana geliyor. Kendi ayakları üzerinde duran ancak çocuğu için suç işlemek zorunda kalan bir annenin dramını işleyen dizide, “Kim bir başkası için kendi hayatını hiçe sayar?”, “Bir anne, bir baba çocuğu için neleri göze alır?” soruları bir kez daha tartışmaya açılacak.



 


Bir Annenin Günahı dizisi konusu

Suna, 40'lı yaşların başında, dünyalar güzeli bir kadındır. Göksu sahilinde zar zor işlettiği ufak bir balıkçı dükkanı vardır. Çocuklarıyla beraber Göksu yakınlarında, bahçe içinde bir gecekonduda yaşar. Dişinden tırnağından arttırarak bir yandan çocuklarını okutmuş bir yandan da başlarını sokabilecekleri bir evleri olsun diye ev kooperatifine girmiştir. Hayattaki en büyük dayanağı büyük oğlu Yusuf'tur.


Bir Annenin Günahı oyuncuları

Özge Özberk: Suna
Musa Uzunlar: Sadri Güngör
Mert Yazıcıoğlu: Yusuf
Emre Kınay: Çetin Alaz
Simay Barlas: Yağmur Güngör
Pamir Pekin: İbrahim Komiser
Alihan Türkdemir: Ali
Mina Derman: Zehra

Bir Annenin Günahı 1. bölüm reyting sonuçları

Kanal D'nin bu akşam başlayan yeni dizisi Bir Annenin Günahı için bugün büyük önem taşıyor. İlk gün de elde edeceği izlenme oranlarıyla zirveye oynamak isteyen yapım için izleyiciler de araştırmalarını sürdürüyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla iddiasını da göstermek amacında olan yapımın rakipleri de çok güçlü. Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Masterchef Türkiye ve Sen Çal Kapımı günün öne çıkanlarından. Reyting sonuçları 10.15-10.30 arasında açıklanıyor. Sıralamanın belirlenmesinin ardından net bir fikir ortaya koyulabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum