Bir Annenin Günahı dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri

Bir Annenin Günahı dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri
Kanal D'de bu akşamdan itibaren her cumartesi günü izleyicilerinin karşısına çıkacak olan Bir Annenin Günahı dizisinde rol alan oyuncular konusunda araştırmalarda bulunuluyor. Bir Annenin Günahı dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri haberimizde yer alıyor.

Yayın hayatına bu akşamdan itibaren yayınlanacağı ilk bölümle başlayacak olan Bir Annenin Günahı'nda izleyiciler ekran başına kilitlenecek. Güçlü oyuncu kadrosunda kimlerin olduğu konusunda araştırmalarda bulunulan yapım iddialı bir giriş yapmak amacında. Reyting konusunda da ilk sıralarda yer almayı hedefleyen dizide rol alan isimler merak konusu. Bir Annenin Günahı dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri haberimizde  yer alıyor.


 

Bir Annenin Günahı 1. bölüm özeti

Yusuf’un ölümle burun buruna gelmesi ile Suna, anneliğin en büyük sınavını verecek! Bir Annenin Günahı ilk bölüm 21 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00'da Kanal D'de! Kanal D’nin yapımını Limon Yapım, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği dram türündeki dizisi “Bir Annenin Günahı” ilk bölümü ile ekrana geliyor. Kendi ayakları üzerinde duran ancak çocuğu için suç işlemek zorunda kalan bir annenin dramını işleyen dizide, “Kim bir başkası için kendi hayatını hiçe sayar?”, “Bir anne, bir baba çocuğu için neleri göze alır?” soruları bir kez daha tartışmaya açılacak.



 

Bir Annenin Günahı dizisi konusu

Suna, 40'lı yaşların başında, dünyalar güzeli bir kadındır. Göksu sahilinde zar zor işlettiği ufak bir balıkçı dükkanı vardır. Çocuklarıyla beraber Göksu yakınlarında, bahçe içinde bir gecekonduda yaşar. Dişinden tırnağından arttırarak bir yandan çocuklarını okutmuş bir yandan da başlarını sokabilecekleri bir evleri olsun diye ev kooperatifine girmiştir. Hayattaki en büyük dayanağı büyük oğlu Yusuf'tur.


Bir Annenin Günahı oyuncu kadrosu

  • Özge Özberk (Suna): Suna, dünyalar güzeli bir kadındır. Göksu sahilinde zar zor işlettiği ufak bir balıkçı dükkanı vardır ve çocuklarıyla beraber bahçe içinde bir gecekonduda yaşar. Dişinden tırnağından arttırarak bir yandan çocuklarını okutmuş bir yandan da başlarını sokabilecekleri ufak da olsa bir evleri olsun diye ev kooperatifine girmiştir. Çocukları için büyük bir umutla kooperatiften gelecek evlerini beklemektedir.

  • Musa Uzunlar (Sadri Güngör): Yağmur İnşaat’ın sahibidir. Yokluktan zenginliğe doğru giden iş hayatı boyunca elde ettiği her şeyi tırnaklarıyla kazıyarak başarmıştır. İyi niyetliliği ve çalışkanlığıyla çevresindeki herkesin takdirini kazanmıştır. Ailesine sevgiyle bağlıdır ve onları her şeyin üstünde tutmaktadır. Şirketin organizasyonunu yürüttüğü kooperatifin paraları erimiş, inşaat şirketi artan maliyetlerle iflasın eşiğine gelmiştir. Tabii görünende durum böyledir, ancak arka planda çok daha büyük sırlar ve ihanetler yatmaktadır.

  • Mert Yazıcıoğlu (Yusuf): Yusuf, yüzünde gülümseme eksik olmayan annesi gibi hayat dolu bir çocuktur. Suna’nın ilk göz ağrısı, evin umududur. Çok becerikli ve zeki biridir. Ailesine destek olmak için okuldan arta kalan vakitlerle gizli gizli çalışır. Annesinin onu okutmak için elinde avucunda ne varsa verdiğini bildiği için annesine layık olmak için elinden geleni yapar. Okulunu bitirip ailesini bu fakir hayattan kurtaracağı günlerin hayaliyle yaşar.

  • Emre Kınay (Çetin Alaz): Çetin, hırslı ve kıskanç bir adamdır. Sadri’nin çocukluk arkadaşı, aynı zamanda da en güvendiği çalışanıdır. Hayattaki en büyük amacı Sadri’nin sahip olduğu her şeyi onun elinden çekip almaktır.

  • Simay Barlas (Yağmur Güngör): Özgüveni yüksek, her zaman doğruların yanında yer alan, dürüst ve güzel bir kızdır. Ailenin tek çocuğu olan Yağmur’un, babasıyla kurduğu ilişki çocukluğundan itibaren her zaman özel olmuştur. Bu yüzden babasının ölümü en çok onu etkiler. Öyle ki derin bir depresyona girmiş, yemeden içmeden kesilmiş, deyim yerindeyse uçuruma sürüklenmiştir. Onu bu cendereden çekip alan ise, Suna’nın büyük oğlu Yusuf olacaktır.

  • Pamir Pekin (İbrahim Komiser): Suna’nın yaşadığı mahalledeki emniyette görevli komiserdir. Yakışıklı, zeki, olgun, az konuşan, karizmatik bir adamdır. Hayatının kırılmasını yıllar önce bir görev sırasında kendi gibi polis olan karısının bir trafik çevirmesinde öldürülmesiyle yaşamıştır. Hayatını hem işine hem de karısından yadigar kalan iki küçük çocuğuna adamıştır. İbrahim, Suna’ya ilk gördüğü andan itibaren temiz bir aşk beslemektedir. Suna’ya duygularını açıp hayatın yükünü beraber omuzlamak istediğini söyleyeceği uygun anı bekler.

  • Alihan Türkdemir (Ali): Ali, Suna’nın en küçük çocuğudur. Güzel yüzlü, akıllı, hassas ve meraklı bir çocuktur. Evin neşe kaynağıdır. Bazen ettiği yaşından büyük sözlerle en zor zamanlarda bile ailenin yüzünü güldürür. Hapse girmekten en çok Ali’den dolayı korkar. Başkasının ona iyi bakamayacak olmasından, küçük oğlunun üzülüp, korkmasından çok tedirgindir.

  • Mina Derman (Zehra): Zehra, Suna’nın liseye giden kızıdır. Ailesini çok sevse de, gözü daha şatafatlı hayatlardadır. Gözü hep yükseklerdedir. Komşuları Bekir’in kızı Filiz, en yakın arkadaşıdır. Filiz’le beraber ünlüleri takip edip, onlar gibi olmayı hayal etmektedir. Bir şekilde bu fakir hayattan yırtmak istemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum