Bir Garip Aşk 28. bölüm özeti ve fragmanı izle - 27 Kasım Cuma Bir Garip Aşk tek parça ve Youtube izle

Bir Garip Aşk 28. bölüm özeti ve fragmanı izle - 27 Kasım Cuma Bir Garip Aşk tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin sevilerek izlenen Hint dizisi Bir Garip Aşk'ta yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Bir Garip Aşk 28. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yenisi daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Bir Garip Aşk oldu. Dizi 21.20'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 28. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Bir Garip Aşk 28. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Bir Garip Aşk 28. bölüm özeti

Kanal 7 ekranların rekortmen dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, yanlış anlamalar Khushi ve Arnav’ı bir kez daha karşı karşıya getirir. Divali festivali için malikâneye giden Shyam, Khushi’yi karşısında görünce ne yapacağını şaşırır. Devyani artık Lavanya’yı gelini olarak görmek istemektedir. Anjali’nin isteğini yerine getirirken Arnav’ı gören Khushi gördüklerini yanlış anlayınca onun kendisini büyü yaptığını düşünür ve büyüyü bozmak için Arnav’a tuzak kurar. Khushi’nin tuzağına düşen Arnav ise güvenlik kamerası kayıtlarını izlediğinde olup biteni öğrenir. Shashi’nin hastalığını fırsat bilen Shyam, ona gerçekte kim olduğunu tüm detayları ile anlatır. Divali festivali için Anjali’nin yanına giden Shyam’ın hesaba katmadığı bir şeyler vardır. Çünkü Khushi de Raizada ailesine divali ziyaretine gitmeye karar vermiştir. Diğer yandan Devyani, Arnav’a artık Lavanya ile evlenmesinin önünde hiçbir engel kalmadığını söyler. Arnav evlilik hakkında neler söyleyecek? Khushi ve Arnav arasında neler yaşanacak?




Bir Garip Aşk genel konusu

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Shyam’ın bir tapınağın çevresinde görüldüğünü duyan Anjali oraya gider. Lavanya Khushi’ye üzücü bir haber verecektir. Arnav ise aksi tavırlarıyla çevresindeki insanların kalbini incitmeye devam etmektedir. Lavanya ve Nani arasında yeni sürtüşmeler başlar ve ona sorumluluk verilmemesini ister. Shyam artık Madhumati’ye Khushi ile evlenmek istediğine dair ipuçları vermeye başlar. Shyam Khushi ve ailesi gelmeden önce tapınaktaki rahibe rüşvet verir. Shyam’ın peşinde olan Anjali onun tapınağın yakınında olduğu haberini alınca oraya gider ancak Shyam oradan uzaklaşmıştır. Arnav projesi için hazırladığı modelin kırıldığını görünce bu durumdan dolayı Khushi’yi sorumlu tutacaktır. Anjali pooja ayini için küçük çocukları davet eder ancak Arnav onları görünce bu duruma kızacaktır. Lavanya Khushi’ye Arnav’ın bir seyahate çıkacağını söyler. Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk her gün saat 21.10’da Kanal 7 ekranlarında.


Bir Garip Aşk kadrosu

Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
Oyuncular: Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra
Yapımcı:4 Lions Films
Diğer Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum