Bir Garip Aşk 8. bölüm özeti ve fragmanı izle - 5 Kasım Perşembe Bir Garip Aşk tek parça ve Youtube izle

Bir Garip Aşk 8. bölüm özeti ve fragmanı izle - 5 Kasım Perşembe Bir Garip Aşk tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin sevilerek izlenen Hint dizisi Bir Garip Aşk'ta yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Bir Garip Aşk 8. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yenisi daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Bir Garip Aşk oldu. Dizi 21.15'te yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 8. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Bir Garip Aşk 8. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Bir Garip Aşk 8. bölüm özeti

Bir Garip Aşk’ta bugün Kushi evrak vermek için Arnav’ın evine gelir. Büyükanne ise Kushi’nin ağzından Lavanya ile ilgili bilgi almaya çalışır. Kushi kırdığı potlarla nelere sebep olacak? Arnav istemsiz bir şekilde sürekli Kushi’yi düşünmeye başlar. Bunun sebebini bir türlü anlayamayan Arnav kendini sorgular. Akash yağmurda sırılsıklam olan Kushi’yi görünce arabasına alır ve evine bırakır. Kushi’yi adım adım takip eden Şiyam ise onun dikkatini çekmek için elinden geleni yapar. Kushi dosyaları vermek için Arnav’ın evine gelir. Onu gören büyükanne kahvaltıya katılması için ısrar eder. Büyükanne Kushi’nin ağzından Lavanya’ya dair laf almaya çalışır. Kushi’nin kırdığı pot başına ne işler açacak? ‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 21:15’te Kanal 7 ekranlarında…




Bir Garip Aşk genel konusu

Kanal 7 ekranlarının efsane dizisi Bir Garip Aşk yeniden izleyicisiyle buluşmaya geliyor. Birbirleriyle olamayan fakat ayrı da kalamayan iki aşığın hikayesi ‘Bir Garip Aşk’ 26 Ekim Pazartesi gününden itibaren yeniden Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor. Yayınlandığı dönemde büyük ses getiren ve izlenme rekorları kıran Bir Garip Aşk yoğun istek üzerine sevenlerinin karşısına çıkıyor. Ekrana geldiği ülkelerde büyük ilgi gören dizi ‘Bir Garip Aşk’, dünya görüşleri birbirine tamamen zıt olan Kushi ve Arnav’ın büyük aşkını izleyiciyle buluşturacak. Kendi halinde, aile değerlerine bağlı Kushi, inandığı değerlerin arkasında duran, güçlü karakteri ile tüm zorlukların üstesinden gelebilen genç bir kızdır. Onun tam zıttı olan Arnav ise hırslı, ne olursa olsun amacına ulaşmak için çalışan, dünyada aşk dahil her şeyin satın alınabileceğine inanan bir adamdır. Farklı karakterlere sahip Kushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushi’nin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; Khushi bu saldırılar karşısında değerlerine sahip çıkarak mücadelesini sürdürür.


Bir Garip Aşk kadrosu

Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
Oyuncular: Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra
Yapımcı:4 Lions Films
Diğer Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.