Bir Zamanlar Çukurova 71. bölüm tek parça full HD izle - 72. bölüm fragmanı yayınlandı mı ATV

Bir Zamanlar Çukurova 71. bölüm tek parça full HD izle - 72. bölüm fragmanı yayınlandı mı ATV
ATV ekranlarının en çok takip edilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 71. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Bir Zamanlar Çukurova 72. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Perşembe akşamlarının zirve sahibi Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Vahide Perçin başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken ve bu sezon gündemden düşmeyen Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Bir Zamanlar Çukurova 71. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Bir Zamanlar Çukurova 72. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.



Bir Zamanlar Çukurova 71. bölüm özeti

Hünkar'ın Behice'yle hesaplaşması bıçak darbeleriyle sona ermiştir! Behice Hünkar'ı çalıların arasına sürükler ve şehre döner! Çiftlikte hayat normaldir. Saniye, Gülten ve Züleyha bahçede çocukları oynatırken Adnan yine küçük konağa kaçar. Yılmaz ve Züleyha bu şekilde bir kez daha karşılaşıp konuşur. Henüz şehri de onların hayatını da alt üst edecek olaydan habersizdirler. Jandarma tarafından arandığını öğrenen Gaffur kaçar. Huğlara saklanır. Hatip Ağa'yı öldürmek suçundan arandığını düşünmektedir. Oysa olay hiç de sandığı gibi değildir. Hiçbir şey olmamış gibi şehir kulübünde dedikoduya başlayan Behice'nin gündeminde, gazetelerin manşetlerindeki "Bu çocuğun babası kim?" sorusu vardır. Elbette o bu konuyu, kendi cephesinden ballandırda ballandıra anlatır ama Demir konuşmaları duyar! Hünkar'ın orada bulunmamasına şaşırır! Behice'ye ağzının payını verip sinir içinde şirkete geldiğinde ise, Sevda'nın zarfı geri yolladığını ve Hünkar'ın konuya dahil olduğunu öğrenir! Demir'in sinir içinde hesap sormaya eve gidişi, önce kendisine yazılan mektubu, sonra da acı haberi almasıyla son bulacaktır. Acı haber, Demir'i küçük bir çocuk gibi, çocukken saklandığı ağaç gölgesinde gözyaşlarına boğar! Konaktaki herkes onun gibi Hünkarlarını, analarını kaybetmiştir. Züleyha da yaşanan onca şeyden sonra, 'annelik duygusunda' buluşup birleştiği 'annesi'ni kaybetmenin üzüntüsü içindedir. Haminne'nin gözyaşları yürekleri dağlarken, 40 yıllık aşkına bir kez daha kavuşamadan, bu kez umudu bile kalmadan ayrılan Fekeli'nin acısı sanki herkesin acısını da bir kat daha arttırır! Tüm husumetleri sona erdirmiş görünen acı haber, gözyaşları ve hıçkırıklar eşliğinde dalga dalga tüm Çukurova'ya yayılır. Kaderini değiştirdiği herkes, şimdi Hünkar'ın kaderini değiştiren katilin peşine düşecektir!


ATV Bir Zamanlar Çukurova 71. bölüm full tek parça HD izle

Perşembe günlerinin zirve adaylarından biri olan Bir Zamanlar Çukurova 71. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Bir Zamanlar Çukurova'ın 69. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu kimdir?


Bir Zamanlar Çukurova 72. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 72. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

kuaförüm sensin esra demiral fotoğrafları

kuaförüm sensin esra demiral kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.